Werkplekbeheerder vacature

formulier

Is IT je ding? Heb je werkervaring opgedaan op een helpdesk en wil je verder? Dan is de baan als werkplekbeheerder bij Jobfinity geknipt voor jou. Wat doet nu precies een werkplekbeheerder, wat verwachten we van jou en wat kan Jobfinity je bieden? Lees snel verder.

Alle beschikbare werkplekbeheerder vacatures en opdrachten

Bekijk overzichtelijk alle beschikbare werkplekbeheerder vacatures en opdrachten (ook ZZP / freelance / interim ICT) per provincie in Nederland. Naar alle werkplekbeheerder vacatures.

Functieomschrijving werkplekbeheerder

Jobfinity | Uitdagende werkplekbeheerder vacaturesHet doel van de functie is tweeledig. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het installeren van hardware en software en het faciliteren van bijbehorende processen. Daarnaast houd je je bezig met het operationeel beheren van communicatie- systemen.

 

De volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid:

 • Fungeren als aanspreekpunt voor eindgebruikers m.b.t. vragen, wensen, klachten en opmerkingen aangaande de ICT Infrastructuur;
 • Het installeren van speciale software op de werkplek;
 • Deelnemen aan diverse projecten ter optimalisering van de ICT-infrastructuur;
 • Incidentenbeheer: je analyseert de incidenten en waar mogelijk los je deze zelf op. Dit kan zowel remote als on-site. Incidenten waar een andere oplosgroep verantwoordelijk voor is zet je door via het registratietool;
 • Wijzigingenbeheer; je voert standaard changes uit, zoals het toekennen van accounts in Active Directory, PC, printers installeren, etc.;
 • Uitvoeren van administratieve taken;
 • Het leveren van een bijdrage bij interne verhuizingen.

Functie-eisen werkplekbeheerder

Kortom een zeer veelzijdige functie. Werkplekbeheerder bij Jobfinity wordt je niet zomaar, daar vragen we wel wat voor. Hieronder staan de minimumeisen die wij stellen voor de functie:

 • Afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting ICT;
 • MCDST/MCITP en ITIL gecertificeerd of bereid hiervoor te certificeren;
 • Aantoonbare werkervaring met operationele ITIL processen, zoals incident- en wijzigingsbeheer. (minimaal 6 maanden);
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je bent proactief en stressbestendig en je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling.

Wat bieden wij jou?

Als werkplekbeheerder gedetacheerd worden door Jobfinity, betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan en ontwikkeling voorop. Naast een contract bieden wij elke werkplekbeheerder persoonlijke loopbaanbegeleiding, volop kansen om door te groeien en alle mogelijkheden om ICT gerelateerde opleidingen te volgen om zo jouw carrière te versnellen.

 

Je profiteert van een vast maandsalaris en een bonusregeling. Naast deze primaire arbeidsvoorwaarden biedt Jobfinity jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijke pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Uit ervaring is gebleken dat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vind en daarom profiteer je als medewerker ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je een auto van de zaak wilt, of je extra vakantiedagen wilt aankopen, etc. Je hebt dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière bij Jobfinity ICT Professionals!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende ICT vacatures zijn!
 

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Zaanstad
Landsmeer
Heerenloo
Vancis
GGZ Nederland
Vattenfall
NEH
Albelli