ICT Detachering

formulier

Jobfinity kan u als ICT business partner helpen met flexibele inzet van ICT professionals op uw ICT afdeling. Is het op uw ICT afdeling eigenlijk ook wat te druk? Komt er een groot ICT project aan, waar u wel wat hulp bij zou kunnen gebruiken? Heeft u te maken met langdurig zieken op uw afdeling? Of ligt er veel werk dat zich maar blijft opstapelen? Dan is IT detachering via Jobfinity de oplossing.

ICT Detachering, (tijdelijke) flexibele inzet van ICT professionals

Jobfinity kan u als ICT business partner helpen met (tijdelijke) flexibele inzet van ICT professionals op uw ICT afdeling. Van Helpdeskmedewerker tot systeembeheerder, en van netwerkbeheerder tot applicatiebeheerder. De kandidaten die u inhuurt, zijn in dienst bij Jobfinity. Onze ICT professionals zijn gecertificeerd en werken continu aan het up-to-date houden van hun kennis en expertise. Hier leest u meer over de opleidings- en certificeringsmogelijkheden. Persoonlijke groei vinden wij erg belangrijk. Als een medewerker zijn plek heeft gevonden en kan groeien binnen het bedrijf waar hij via Jobfinity gedetacheerd is, regelen we dat graag. Jobfinity start dan in overleg met u een deta-vast traject.

ICT Detachering: Kwaliteit van dienstverlening

De professionals zijn in dienst van Jobfinity en worden door ons gedetacheerd bij onze klanten op zowel korte als langere klussen. Jobfinity begeleidt zijn professionals zeer intensief, naast het coachen, stellen wij voor elke werknemer een persoonlijk ontwikkelingsplan op met o.a. een certificeringstraject en beoordelen wij elke medewerker frequent. Door deze werkwijze waarborgt Jobfinity de kwaliteit van de dienstverlening naar opdrachtgevers. Een kleine greep uit een aantal opdrachtgevers van Jobfinity zijn NS, SNS Reaal, VUmc, Danone, DAS, gemeente Den Bosch, PON en gemeente Zaanstad.

Waarborg de continuïteit van uw IT-afdeling met ICT Detachering van Jobfinity

Jobfinity streeft naar een langetermijnrelatie met haar klanten, dit houdt in dat wij onze klanten diepgaand leren kennen, de kandidaten optimaal matchen en op die manier de continuïteit van uw IT-afdeling helpen waarborgen. Dus heeft u momenteel een piekbelasting op uw IT, een tijdelijk uitval door vakantie of ziekte, achterstanden, nieuwe ICT-projecten, drukke vakantieperiodes, vervanging voor zwangerschapsverlof of een andere reden waardoor de continuïteit van de ICT afdeling onder druk staat? Jobfinity kan deze tijdelijk vraag snel voor u invullen. Door ons uitgebreide relatienetwerk en grote database van ICT Professionals is Jobfinity in staat om veelal binnen een dag uw detacheringsaanvraag in te vullen. Vul hier rechts het contactformulier in en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Meer informatie over ICT Detachering?

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over detachering? Neem contact op via 020-7370695 met één van onze medewerkers of via het contactformulier hier rechts. Of lees dit artikel: de meest gestelde vragen over detachering.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Quantore
Nieuwegein
Nedtrain
prorail
Den Bosch
Imsict
Vancis
Zaanstad