VMware certificering

formulier

Behaal je VMware certificeringen bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je VMWare certificering behalen en opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

VMWare certificeringen

De VMWare Certificering is onderverdeeld in 2 hoofdgroepen, namelijk Datacenter (DC) en Desktop (DT) virtualisatie. Hieronder vallen in totaal 4 certificeringen, elke certificering is een bewijs van kennis waarmee de IT Professional bewijst te kunnen werken met VMWare. Kies één van onderstaande certificeringen voor meer informatie:

VMWare virtualisatie software

Tegenwoordig maakt virtualisatie een snelle groei door. Bedrijven passen virtualisatie toe door meer servers en applicaties op één fysieke server te plaatsen, om de bezettingsgraad van het serverpark te verhogen en zo kosten te besparen. VMware is marktleider in software voor virtualisatie en streeft ernaar de kosten voor IT te verlagen, en tegelijkertijd de efficiëntie, beschikbaarheid, flexibiliteit en beheersbaarheid te verhogen.

VMWare VCP, VCAP, VCDX Certificering

Om de VCP, VCAP of VCDX certificering te behalen dient de IT professional voor één of meer examens te slagen. Elk van bovenstaande certificeringen bestaat uit één of meerdere examens. Klik op een onderdeel om meer informatie te lezen.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606