PRINCE2 certificering

formulier

Behaal je Prince2 certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je Prince2 certificering behalen en opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

PRINCE2 PRojects IN Controlled Environments

Prince2 is een in projectmanagement internationaal erkende werkwijze. Prince2 werkt volgens een procesgebaseerde methode, vanaf de voorbereiding van een project tot aan de oplevering en afsluiting van een project, waarbij de processen zijn gericht op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project.

De belangrijkste elementen van de Prince2 methode zijn dat de methode een gedefinieerde organisatiestructuur voor het team dat het project gaat managen kent, het een op producten gebaseerde benadering van planning heeft, flexibel is, voor elk type project inzetbaar is en de nadruk legt op de onderverdeling projecten in fasen.

Prince2 IT Professionals

Binnen bijna elke organisatie wordt wel projectmatig gewerkt. Prince2 is een must have voor professionals die regelmatig projectmatig werken, zoals projectmedewerkers en (aankomend) projectmanagers, maar ook ervaren systeembeheerders. Via Jobfinity kan je de volgende Prince2 opleidingen volgen:

  • Prince2 Foundation: nadruk ligt op het begrijpen van de theorie en kunnen gebruiken van de Prince2 methodiek in hoofdlijnen
  • Prince2 Practitioner: nadruk ligt op het kunnen toepassen, analyseren en oplossen van problemen aan de hand van de Prince2-methodiek

 

Note: Het is niet mogelijk om het examen voor PRINCE 2 Practitioner af te leggen voordat het PRINCE 2 Foundation certificaat is behaald.

Prince2 cursus

Om aan het Prince2 cursus deel te nemen is het raadzaam om ervaring te hebben met projecten. Tevens beschikt de IT Professional over HBO werk- en denkniveau.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606