Infrastructuur projecten

formulier

Een solide en betrouwbare infrastructuur is het fundament van de ICT, en is het geheel van voorzieningen dat nodig is om uw organisatie goed te laten functioneren. Op de infrastructuur kunnen verschillende services gebouwd worden die aansluiten op de wensen van de organisatie.

Optimaal ingerichte IT-infrastructuur in veranderende tijden

De infrastructuur van uw ICT omgeving dient voorbereid te zijn op de snelle ontwikkelingen in de markt, denk hierbij aan voorbereidingen ten aanzien van Security en/of Single Sign On (SSO), maar dit zijn slechts enkele elementen waaraan een moderne ICT omgeving dient te voldoen. De infrastructuur dient echter wel zo ontworpen te worden, dat deze ook goed beheerd en ondersteund kan worden. Jobfinity voert regelmatig infraprojecten uit, wij bieden klanten bijvoorbeeld een optimalisatie van de huidige infrastructuur, energiezuinige ‘groene’ datacenters, cloud computing en/of managed security services.

Innovatieve, operationele verbeteringen

Onze ICT specialisten werken continu aan innovatieve, operationele verbeteringen met hun technologische, markt- en domeinexpertise. De medewerkers van Jobfinity zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van o.a. cloud computing, virtualisatie en mobiliteit.

Meer informatie over Infrastructuur projecten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over infrastructuur projecten? Neem contact op via 020-7370695 of via het contactformulier.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Zaanstad
Vancis
prorail
Heerenloo
Vattenfall
GGZ Nederland
Heliomare
PON