Co-sourcing

formulier

Moet er binnen uw organisatie meer met minder mensen gebeuren? Moet uw Servicedesk efficiënter worden ingericht? Wilt u geen zorgen meer over de planning en roostering van medewerkers? Wilt u uw KPI’s, zoals telefonische bereikbaarheid, verhogen? Of heeft u last van ziekteverzuim van medewerkers? Dan is co-sourcing wellicht de juiste oplossing voor u. Bij Co-sourcing is het de verantwoordelijkheid van Jobfinity dat u als klant altijd over voldoende bezetting beschikt en de continuïteit van uw ICT afdeling niet in gevaar komt.

Co-sourcing: Flexibele oplossing

Co-sourcing van Jobfinity biedt u een flexibele oplossing voor problemen die voortkomen uit de (tijdelijke) inhuur van externe resources. Deze externe resources worden gebruikt voor het opvangen van de wisselende vraag naar resources of ter aanvulling van ontbrekende expertise. De (tijdelijke) inhuur van externe resources kan -zonder duidelijke afspraken- leiden tot: 

  • inhuurprocedures die tijdrovend en ingewikkeld zijn;
  • een samenwerking met veel verschillende leveranciers en/of zzp’ers;
  • onduidelijke en wisselende inhuur processen;
  • hoge kosten voor de (tijdelijke) inhuur;
  • het ‘weglopen’ van opgedane kennis.

Co-sourcing: Succesfactor

De belangrijkste succesfactor van co-sourcing via Jobfinity is dat wij een nauwe samenwerking met u aangaan en gezamenlijk doelen nastreven. U houdt de controle, maar de medewerkers van Jobfinity vervullen een centrale rol in het sourcingproces. Jobfinity neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het invullen van de vraag naar resources. Co-sourcing is flexibel en daardoor aanpasbaar aan uw specifieke omstandigheden, met als doel het zorg dragen voor de optimale bezetting van uw ICT servicedesk, zodat continuïteit en kwaliteit gewaarborgd blijven.

De voordelen van co-sourcing

Co-sourcing heeft een aantal voordelen voor uw servicedesk. De onderbezetting wordt opgevangen, het is flexibel doordat u de ondersteuning kunt opschalen en terugschroeven, de bereikbaarheid blijft gewaarborgd tijdens het uitvoeren van intensieve IT-projecten en de continuïteit van de servicedesk is gegarandeerd. Jobfinity is altijd in staat om voldoende capaciteit te leveren door een volledig ingewerkte en inzetbare back-up pool. Al met al wordt u door de inzet van co-sourcing volledig ontzorgd.

Meer informatie over Co-Sourcing?

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over Co-Sourcing? Neem geheel vrijblijvend contact op via 020-7370695 met onze eigenaar Marcel Goezinne of één van onze andere medewerkers of via het contactformulier.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Heliomare
PON Bicycle Group
SNSreal
Imsict
Vattenfall
NS
NEH
Nieuwegein