Diensten en Oplossingen

formulier

Jobfinity biedt haar klanten een breed scala van diensten en oplossingen. Jobfinity gelooft in partnerships met haar klanten die gebaseerd zijn op onze kernwaarden. Het maakt voor ons als ICT business partner niet uit of wij op basis van detachering, co-sourcing of op project basis  zaken met u doen. Bij Jobfinity staat een uitstekende dienstverlening altijd voorop.

 

Klantbeleving staat centraal bij Jobfinity, we willen u als klant blijven verrassen, een stapje verder gaan en ons intrinsieke enthousiasme voor ICT uiten. Herkent u zich in de kernwaarden van Jobfinity: transparant, toegewijd, pro-actief, klantgericht en flexibel? Dan gaan wij heel graag een partnership met u aan.

 

Hieronder vindt u een overzicht van onze dienstverlening en oplossingen. Uiteraard vertellen wij u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek, bij ons of bij u op kantoor.

Detachering

Jobfinity kan u als ICT business partner helpen met flexibele inzet van ICT professionals op uw ICT afdeling, ten tijde van bijvoorbeeld onderbezetting. Meer informatie.

Co-sourcing

Bij Co-sourcing is het de verantwoordelijkheid van Jobfinity dat u als klant altijd over voldoende bezetting beschikt en de continuïteit van uw ICT afdeling niet in gevaar komt. Lees verder over co-sourcing.

ICT Projecten

Jobfinity levert ondersteuning op het gebied van ICT projecten met name op het gebied van infrastructuur en migratie. Meer over ICT projecten.

Meer informatie over onze diensten en oplossingen?

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over detachering, co-sourcing of ict projecten? Neem contact op via 020-7370695 met één van onze medewerkers of via het contactformulier.

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Onze ICT professionals werken o.a. bij

PON
Albelli
Landsmeer
GGZ Nederland
Waterland Ziekenhuis
Holland-Casino
Vattenfall
Vancis