ICT Traineeships

formulier

Ben jij geïnteresseerd in een ICT of IT traineeship? Bekijk op deze pagina overzichtelijk alle beschikbare ICT Traineeships en talentprogramma’s als servicedeskmedewerker, IT specialist en systeembeheerder, en word opgeleid tot IT professional met één van onze betaalde IT traineeships! Zie je niet direct een passende ICT Traineeship of voldoe je niet aan alle gestelde eisen? Doe dan svp een 'open sollicitatie' of neem contact met ons op. Wij krijgen wekelijks vele nieuwe aanvragen binnen voor starters en trainees, waarvoor we passende kandidaten zoeken.ICT Traineeship Noord-Holland
40 uur
MBO
0 - 1 jaar
Ben jij woonachtig in de provincie Noord-Holland en in bezit van een afgeronde MBO ICT opleiding . Dan zoeken wij jou! Jobfinity ICT Professionals is continu op zoek naar starters die net hun MBO ICT opleiding hebben afgerond en in bezit zijn van ICT stage ervaring en/of werkervaring. Als ICT Trainee krijg je een...
Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Amstelveen, Hilversum, Zaanstad - Noord-Hollandbekijk deze vacature

Over ons

Jobfinity is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijk ICT personeel binnen Support en Beheer.

Meer dan 25 medewerkers ondersteunen dagelijks het succes van onze opdrachtgevers. Bij Jobfinity werken zowel young-professionals als ook ICT specialisten met jaren ervaring.

Jobfinity is opgericht in 2010 en richt zich sindsdien op het detacheren van o.a. servicedeskmedewerkers, support engineers, migratiemedewerkers, werkplek- en systeembeheerders met oog voor zowel medewerker als klant.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe ICT'ers!

Staat er niet direct een passende opdracht voor jou tussen? Doe dan een 'open sollicitatie' of bel 020 - 7370695 en wij helpen je graag aan een passende opdracht.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Esther van Berkel
Esther van Berkel
[email protected]
020-7370695

Onze ICT professionals werken o.a. bij

VUmc
Heliomare
Nedtrain
Succesfully
SNSreal
Siso
Waterland Ziekenhuis
Holland-Casino

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende ICT vacatures zijn!