CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Vincent - Support Engineer
per direct beschikbaar
Vincent is een medewerker die zich snel aanpast aan een nieuwe omgeving. Binnen een team vindt hij snel zijn plaats en hij is erg geïnteresseerd in de mensen waarmee hij werkt. Na het behalen van zijn MBO ICT opleiding is hij aan de slag gegaan als migratiemedewerker / floorwalker, waarbij hij veel projecten bij verschillende klanten heb gedaan. Veelvuldig heb ik na een migratie nog nazorg geleverd. Inmiddels heeft Vincent ook al wat ervaring opgedaan als werkplekbeheerder. Hij is zeer gemotiveerd om zijn werk zo goed mogelijk te doen en nieuwe ontwikkelingen te delen met zijn collega’s. Vincent heeft een rijbewijs en een auto.
Lelystad - Flevoland Bekijk CV
Rajif - Junior Netwerkbeheerder
per direct beschikbaar
Binnen het automatisering vakgebied heb ik in diverse functies ruim 8 jaar allround ervaring opgedaan. Ik ben werkzaam geweest als Security Engineer, Field service Engineer, Netwerk beheerder en als Systeem beheerder. In deze functies stond de pro-actieve ondersteuning naar klanten centraal. Installeren, configureren en beheren van Routers, Firewalls, Loadbalancers en Controllers behoren tot mijn kernactiviteiten. Verder ben ik goed bekend met werken met Voip, Lan en ISDN netwerken. DSS Netwerk analyse en Security Rapportages stel ik periodiek op met behulp van Security intelligence applicaties SAS, Nexpose, Ossec en Siem. Rajif heeft een rijbewijs, en is in overleg per direct inzetbaar op basis van deta-vast.
Rotterdam - Zuid-Holland Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 020-7370695.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Danielle van Capelleveen
Danielle van Capelleveen
[email protected]
06 - 11 19 77 21

Onze ICT professionals werken o.a. bij

VUmc
Heerenloo
Succesfully
WestFriesGasthuis
Vattenfall
Albelli
Heliomare
Nieuwegein