CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Michael - Servicedeskmedewerker
29-09-2019
Inmiddels een redelijk ervaren support engineer, deze ervaring heeft hij opgedaan bij o.a. Friesland Campina, Servicepunt 71, PeopleWare en Hitachi. De verschillende opdrachten hebben hem geleerd snel operationeel te zijn in een nieuwe omgeving, en informatie slaat snel op en past hij dit direct toe in de praktijk. Michael is een persoon die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan werken. Collega’s omschrijven hem als leergierig, stressbestendig en vrolijk. Hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en werkt hard. Michael heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.
Den Haag - Zuid-Holland Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 020-7370695.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Das
Imsict
Heliomare
Danone
Albelli
VUmc
prorail
Multrix