CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Sunday - Netwerkbeheerder
per direct beschikbaar
Sunday is een ervaren netwerkbeheerder die in staat is om zich snel aan te passen aan een nieuwe omgeving. Hij heeft inmiddels ruime ervaring als netwerk engineer binnen kleine en grote omgevingen, met projecten. Hij heeft gewerkt ook ervaring als technical solution engineer. Sunday is CCNA en CCNP gecertificeerd. Hij is erg enthousiast en zeer gemotiveerd om zijn werk zo goed mogelijk te doen. Sunday beschikt over een auto, en is in overleg per direct inzetbaar.
Almere - Flevoland Bekijk CV
Quincy - Servicedeskmedewerker / werkplekbeheerder
per direct beschikbaar
Quincy is een rustige, sociale en communicatief vaardige persoonlijkheid. Quincy is zeer gedreven en leergierig en dat blijkt uit de ontwikkeling die hij de afgelopen 1,5 jaar heeft doorgemaakt als servicedeskmedewerker en als werkplekbeheerder. Hij werkt namelijk voor meerdere opdrachtgevers in een multi-cliënt pool bij klanten zoals Delta Loyd, A.S.R., Fluor en Tata Steel. Hier vervult hij bij deze pool van klanten diverse rollen waaronder Werkplekbeheer en Skilled Servicedeskmedewerker. Werken in deze multi-cliënt pool betekend dat hij veel kennis moet hebben van diverse omgevingen en snel moet kunnen schakelen. Quincy heeft zeer veel ervaring in Windows omgevingen en is bekend met Apple. Momenteel is Quincy bezig om zijn praktijkkennis om te zetten in certificaten voor Microsoft Windows 10. Quincy heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.
Amsterdam - Noord-Holland Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 020-7370695.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
020-7370695

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Succesfully
Vattenfall
Heliomare
Vancis
Landsmeer
Zaanstad
VUmc
Quantore