CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Louis - Servicedeskmedewerker
per direct beschikbaar
Louis is inmiddels een ervaren servicedeskmedewerker met ruim 3 jaar werkervaring, opgedaan binnen o.a. Theodor Giellissen Bankiers, Klepierre, Capgemini, Embreaer en Leerdammer. Zijn opleiding, werkervaring en karakter maken hem uitstekend inzetbaar als Servicedeskmedewerker in elke organisatie. Louis is woonachtig in Delft en is in overleg per direct inzetbaar.
Delft - Zuid-Holland Bekijk CV
Dimitrie - Servicedeskmedewerker
per direct beschikbaar
Dimitrie heeft inmiddels een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren bij o.a. Naturalis, managed services provider Fourtop ICT en bij A-Point. Hij beschikt over een ITIL v3 certificaat behaald en momenteel ben ik aan het studeren voor mijn MCSA Windows 10. Collega's omschrijven hem als klantvriendelijk, bescheiden, hulpvaardig, communicatief vaardig en serieus. Hij leert snel en is erg proactief. Zijn passie ligt in de combinatie tussen techniek en het helpen van mensen. Dimitrie heeft een rijbewijs en een auto, en is op korte termijn beschikbaar.
Delt - Zuid-Holland Bekijk CV
Mitchel - Servicedeskmedewerker
per direct beschikbaar
Mitchel zit nu ruim 7 maanden bij Rijkswaterstaat als servicedeskmedewerker. Hij heeft zijn ITIL certificaat behaald, en is nu bezig met zijn Windows 10 waar hij volgende maand examen voor gaat doen. Mitchel heeft een rijbewijs en beschikt over een auto. Collega’s omschrijven hem als hardwerkend, sociaal, leergierig en daarnaast kan hij zich snel aanpassen aan zijn omgeving. Verder is hij erg gedreven om zijn werk zo goed mogelijk te doen.
Almere - Flevoland Bekijk CV
Rutger - Support Engineer
per direct beschikbaar
Rutger werkt al geruime tijd in de detachering, hij heeft als servicedeskmedewerker en als Support Engineer ervaring opgedaan bij o.a. het UWV, Capgemini en Vivat verzekeringen. Hij is erg enthousiast en zeer gemotiveerd om zijn werk zo goed mogelijk te doen. Collega’s omschrijven hem als leergierig, geduldig, vriendelijk en behulpzaam. Rutger heeft een rijbewijs en beschikt over een auto. Hij is in overleg per direct beschikbaar.
Amsterdam - Noord-Holland Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 020-7370695.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
020-7370695

Onze ICT professionals werken o.a. bij

SNSreal
UMC
Vancis
VUmc
PON Bicycle Group
Heliomare
Landsmeer
GGZ Nederland