CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Piet - Werkplekspecialist / Systeembeheerder
per direct beschikbaar
Piet is een breed inzetbare werkplekspecialist / systeembeheerder, de afgelopen jaren heeft hij via IBM gewerkt bij WPP (140.000 medewerkers) waar hij verschillende migraties heeft uitgevoerd, waaronder een AD migratie, Google apps naar Office 365, Migratie Windows 7 naar Windows 10 en van Exchange naar Office 365. Daarvoor was hij ingezet om o.a. het design te maken van de complete IT infrastructuur in Nederland, en heeft hij dit design uitgevoerd. Daarbij kwam zijn ervaring als Microsoft Specialist goed van pas. Piet heeft een afgeronde MBO opleiding, maar HBO werk en denk niveau. Hij is MCSE gecertificeerd en momenteel bezig met MCSA 2016. Hij heeft voor IBM een verklaring omtrent gedrag moeten overleggen. Zijn werkervaring en karakter maken hem uitstekend inzetbaar als werkplekspecialist / systeembeheerder binnen elke organisatie. Piet is woonachtig in Uithoorn en is in overleg per direct inzetbaar.
Uithoorn - Noord-Holland Bekijk CV
Dwight - 2e/3e lijns support & beheer
per direct beschikbaar
Dwight is een gedreven IT professional op HBO denk- en werkniveau die zich bewezen heeft in service- verlenende functies en 2e en 3e lijns beheer trajecten. Zijn manier van communiceren is duidelijk en de werkhouding is vooral rustig en doelgericht. In zijn vrije tijd houdt Dwight zich bezig met Stand-up comedy, Organisatie van events, dj en muzikale producties. Dwight heeft een rijbewijs en een auto, en is op korte termijn beschikbaar.
Amsterdam - Noord-Holland Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 020-7370695.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Jordy Smit
Jordy Smit
[email protected]
06 - 102 32 196

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Quantore
Siso
Waterland Ziekenhuis
Den Bosch
Danone
WestFriesGasthuis
IBM
Succesfully