CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Robin - Servicedeskmedewerker
26-02-2019
Robin uit Spijkenisse is een sociaal ingesteld persoon die graag met mensen samenwerkt. Hij probeert dingen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Tijdens het werk probeert hij zo veel mogelijk informatie op te nemen zodat hij snel thuis is in zijn nieuwe omgeving. Collega’s omschrijven hem als nauwkeurig, flexibel, proactief en klantvriendelijk. Inmiddels werkt hij al enige tijd in de detachering, waar hij o.a. ervaring heeft opgedaan bij Spir-IT, ThyssenKrupp en het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Hij is in bezit van de ITIL en MTA certificeringen en is momenteel bezig met de MCSA Windows 10 certificering. Hij heeft een rijbewijs en een auto, en is per 1-1-2019 beschikbaar.
Spijkenisse - Zuid-Holland Bekijk CV
Benny - Infra Specialist
per direct beschikbaar
Benny heeft vanaf 2010 ervaring opgedaan als Infra Specialist en meer recent als Architect. We zoeken geen standaard systeembeheer opdrachten, daar maken we hem niet meer blij mee, maar wel opdrachten als Infra Specialist of Backend Migratie Specialist. Zijn voorkeur gaat uit naar implementatie/ migratie werkzaamheden waarbij hij verschillende rollen kan bekleden van ontwerpen tot aan technisch uitvoeren. Zijn kennis zit voornamelijk in de MS Windows hoek. Daarnaast is hij ook inzetbaar als technisch projectleider en architect (huidige functie).Benny heeft een rijbewijs, beschikt over een auto en in overleg op korte termijn beschikbaar.
Purmerend - Noord-Holland Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 020-7370695.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Esther van Berkel
Esther van Berkel
[email protected]
06 - 219 81 800

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Nedtrain
Den Bosch
Waterland Ziekenhuis
IBM
UMC
Das
PON
Vattenfall