CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Lindy - Servicedeskmedewerker
1-07-2018
Lindy is inmiddels een ervaren servicedeskmedewerker met ruim 7 jaar werkervaring, opgedaan binnen de Hogeschool van Rotterdam. Haar opleiding, werkervaring en karakter maken Lindy uitstekend inzetbaar als servicedeskmedewerker binnen elke organisatie. Lindy is woonachtig in Vleuten en is in overleg per direct inzetbaar.
Vleuten - Utrecht Bekijk CV
Dimitrie - Servicedeskmedewerker
28-06-2018
Dimitrie heeft inmiddels een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren bij o.a. Ziggo/Vodafone, Naturalis, managed services provider Fourtop ICT en A-Point. Hij beschikt over een ITIL v3 en Windows 10 certificaat. Collega's omschrijven hem als klantvriendelijk, bescheiden, hulpvaardig, communicatief vaardig en serieus. Hij leert snel en is erg proactief. Zijn passie ligt in de combinatie tussen techniek en het helpen van mensen. Dimitrie heeft een rijbewijs en een auto, en is op korte termijn beschikbaar.
Delt - Zuid-Holland Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 020-7370695.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Danielle van Capelleveen
Danielle van Capelleveen
[email protected]
06 - 11 19 77 21

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Zaanstad
NEH
SNSreal
Heliomare
VUmc
Multrix
Quantore
Vancis