CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Raoel - Werkplekbeheerder
per direct beschikbaar
Raoel heeft de afgelopen jaren werkervaring opgedaan op het gebied van Werkplekbeheer en Systeembeheer. Deze ervaring heeft hij opgedaan bij FSS, ROC Amsterdam, Siemens, DHL, ANWB, Ministerie van Justitie (DJI), TU Delft en TATASTEEL. Door de verschillende opdrachtgevers is hij inmiddels een goed inzetbare, flexibele en betrokken professional met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is in bezit van een MCSA 2012 en Citrix certificering. Momenteel ben ik bezig met mijn SCCM.
Delft - Zuid-Holland Bekijk CV
Edwin - Incident, Problem en Change Manager
per direct beschikbaar
Zeer ervaren medewerker op het gebied van Incident, Problem en Change Management Heeft deze rollen vervuld binnen ABNAMRO en IBM Nederland BV. Een echte teamplayer met uitstekende sociale vaardigheden ( zowel mondeling als schriftelijk). Heeft kennis van alle ITIL processen en beschikt over analytisch vermogen. Is resultaatgericht en heeft groot verantwoordelijks besef. Is in staat zich makkelijk aan te passen binnen een nieuw team. Hij is erg enthousiast en zeer gemotiveerd om zijn werk goed te doen. Heeft tevens kennis met Project management en is op de hoogte van de Scrum/Agile werkmethodieken.
Amstelveen - Nood-Holland Bekijk CV
David - Support Engineer
per direct beschikbaar
David is een flexibele kracht met goede communicatieve vaardigheden. Zijn klantvriendelijkheid, gemotiveerde werkhouding en technische kennis gecombineerd met een stress bestendige werkhouding, maakt hem tot een breed inzetbare servicedeskmedewerker.
Amsterdam - Noord-Holland Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 075-7400100.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Jordy Smit
Jordy Smit
[email protected]
075 - 7400100

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Das
Danone
Vancis
Waterland Ziekenhuis
Nedtrain
Albelli
WestFriesGasthuis
Multrix