CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Dimitrie - Servicedeskmedewerker
per direct beschikbaar
Dimitrie heeft inmiddels een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren bij o.a. Ziggo/Vodafone, Naturalis, managed services provider Fourtop ICT en A-Point. Hij beschikt over een ITIL v3 en Windows 10 certificaat. Collega's omschrijven hem als klantvriendelijk, bescheiden, hulpvaardig, communicatief vaardig en serieus. Hij leert snel en is erg proactief. Zijn passie ligt in de combinatie tussen techniek en het helpen van mensen. Dimitrie heeft een rijbewijs en een auto, en is op korte termijn beschikbaar.
Delt - Zuid-Holland Bekijk CV
Prithvi - Servicedeskmedewerker
per direct beschikbaar
Prithvi uit Den Haag is een zeer communicatief vaardige IT’er die perfect de brug tussen gebruikers en IT kan slaan. Hij heeft al ervaring als servicedeskmedewerker en als migratiemedewerker. Momenteel zit hij in zijn derde leerjaar van zijn deeltijd HBO IT opleiding, maar is fulltime inzetbaar. Als persoon is Prithvi integer, klantvriendelijk, resultaatgericht, leergierig en flexibel. In zijn vrije tijd gaat hij graag sporten en luistert hij muziek. Hij heeft een rijbewijs en een auto, en is per 1 april beschikbaar.
Den Haag - Zuid-Holland Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 020-7370695.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Esther van Berkel
Esther van Berkel
[email protected]
020-7370695

Onze ICT professionals werken o.a. bij

IBM
Den Bosch
Quantore
Das
NS
Vancis
PON
Hogeschool Leiden