CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Sunday - Netwerkbeheerder
30-08-2017
Sunday is een ervaren netwerkbeheerder die in staat is om zich snel aan te passen aan een nieuwe omgeving. Hij heeft inmiddels ruime ervaring als netwerk engineer binnen kleine en grote omgevingen, met projecten. Hij heeft gewerkt ook ervaring als technical solution engineer. Sunday is CCNA en CCNP gecertificeerd. Hij is erg enthousiast en zeer gemotiveerd om zijn werk zo goed mogelijk te doen. Sunday beschikt over een auto, en is in overleg per direct inzetbaar.
Almere - Flevoland Bekijk CV
Gabriel - Servicedeskmedewerker
31-08-2017
Gabriel uit Amsterdam is een vriendelijke, rustige en behulpzame jongeman. Inmiddels werkt hij al sinds 2014 in de detachering, waar hij o.a. ervaring heeft opgedaan bij Gemeente Almere, Natuurmonumenten en Asics. Hij is bijna in bezit van de MCSA Windows 7 certificering en is momenteel bezig met het laatste certificaat (70-680). Daarna gaat hij studeren voor zijn MCSA Windows 10 titel. Hij heeft een rijbewijs en een auto, en is per 1 september beschikbaar.
Amsterdam - Noord-Holland Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 020-7370695.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Danielle van Capelleveen
Danielle van Capelleveen
[email protected]
06 - 11 19 77 21

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Nedtrain
Danone
PON Bicycle Group
Albelli
Nieuwegein
Waterland Ziekenhuis
UMC
NS