CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Sufian - Support Engineer
per direct beschikbaar
Sufian is een vriendelijke en communicatief vaardige IT professional. Hij heeft inmiddels 1,5 jaar werkervaring in de IT, voor het grootste gedeelte opgedaan bij Leaseweb. Hier heeft hij twee rollen vervuld en toen er geen doorgroeimogelijkheden meer waren heeft hij de overstap gemaakt naar Winsys gemaakt. In zijn vrije tijd is hij bezig met studeren via de LOI. Thuis heeft hij hiervoor ook een testomgeving draaien. Soufian heeft een rijbewijs en beschikt over een auto. In overleg is hij per direct beschikbaar.
Haarlem - Noord-Holland Bekijk CV
Robin - Servicedeskmedewerker
30-12-2018
Robin uit Spijkenisse is een sociaal ingesteld persoon die graag met mensen samenwerkt. Hij probeert dingen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Tijdens het werk probeert hij zo veel mogelijk informatie op te nemen zodat hij snel thuis is in zijn nieuwe omgeving. Collega’s omschrijven hem als nauwkeurig, flexibel, proactief en klantvriendelijk. Inmiddels werkt hij al enige tijd in de detachering, waar hij o.a. ervaring heeft opgedaan bij Spir-IT, ThyssenKrupp en het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Hij is in bezit van de ITIL en MTA certificeringen en is momenteel bezig met de MCSA Windows 10 certificering. Hij heeft een rijbewijs en een auto, en is per 1-1-2019 beschikbaar.
Spijkenisse - Zuid-Holland Bekijk CV
Emenio - Servicedeskmedewerker
per direct beschikbaar
Emenio is een servicedeskmedewerker, met 12 maanden ervaring. Deze ervaring heeft hij voor het grootste gedeelte opgedaan bij Capgemini. Hij heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en gaat altijd met een positieve instelling naar zijn werk. Emenio kan prima zelfstandig werken, zijn eigen planning maken en collega's omschrijven hem als gedisciplineerd en gestructureerd. Bij alles wat hij doet probeert hij altijd om met maximale inzet het hoogste haalbare resultaat te behalen. Naast IT heeft hij een passie voor muziek. Emenio heeft een rijbewijs + auto, en is in overleg per direct beschikbaar.
Maarssen - Utrecht Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 020-7370695.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Esther van Berkel
Esther van Berkel
[email protected]
06 - 219 81 800

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Vancis
NS
Das
Nedtrain
Holland-Casino
IBM
prorail
Imsict