CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Michael - Servicedeskmedewerker
per direct beschikbaar
Inmiddels een redelijk ervaren support engineer, deze ervaring heeft hij opgedaan bij o.a. Friesland Campina, Servicepunt 71, PeopleWare en Hitachi. De verschillende opdrachten hebben hem geleerd snel operationeel te zijn in een nieuwe omgeving, en informatie slaat snel op en past hij dit direct toe in de praktijk. Michael is een persoon die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan werken. Collega’s omschrijven hem als leergierig, stressbestendig en vrolijk. Hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en werkt hard. Michael heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.
Den Haag - Zuid-Holland Bekijk CV
Prithvi - Servicedeskmedewerker
per direct beschikbaar
Prithvi uit Den Haag is een zeer communicatief vaardige IT’er die perfect de brug tussen eindgebruikers en IT kan slaan. Hij heeft ervaring als servicedeskmedewerker en support engineer, opgedaan bij o.a. KLM, Havenbedrijf Amsterdam en Cannoch Chase. Hij is een servicedeskmedewerker die snel leert, en echt HBO werk- en denkniveau heeft. Zijn ITIL examen is ingepland, waarna hij aan de slag gaat met zijn Windows 10 certificering. Prithvi heeft een rijbewijs, beschikt over een auto en is -in overleg- per direct beschikbaar.
Den Haag - Zuid-Holland Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 020-7370695.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Lot van der Eng
Lot van der Eng
[email protected]
06 - 111 97 721

Onze ICT professionals werken o.a. bij

NS
IBM
PON Bicycle Group
Nieuwegein
Imsict
Holland-Casino
SNSreal
VUmc