CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Tieme - Servicedeskmedewerker
per direct beschikbaar
Tieme is een spontane leergierige helpdeskmedewerker, die de afgelopen twee jaar bij ICT dienstverleners heeft gewerkt, op de helpdesk. Hij ondersteunde daar de eindgebruikers van hun klanten. Hij is in staat stap voor stap een probleem te analyseren en haalt erg veel voldoening uit het helpen van gebruikers. In december 2018 heeft hij zijn baan opgezegd om 10 weken vrijwilligerswerk te doen in Oeganda. Erna is hij aan de slag gegaan bij Peopleware.
Oostzaan - Noord-Holland Bekijk CV
Robin - Servicedeskmedewerker
23-02-2019
Robin uit Spijkenisse is een sociaal ingesteld persoon die graag met mensen samenwerkt. Hij probeert dingen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Tijdens het werk probeert hij zo veel mogelijk informatie op te nemen zodat hij snel thuis is in zijn nieuwe omgeving. Collega’s omschrijven hem als nauwkeurig, flexibel, proactief en klantvriendelijk. Inmiddels werkt hij al enige tijd in de detachering, waar hij o.a. ervaring heeft opgedaan bij BluJay Solutions, Spir-IT, ThyssenKrupp en het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Hij is in bezit van de ITIL, MTA en MS-900 Office 365 certificering, beschikt over een auto en is per 31-12-2019 beschikbaar.
Spijkenisse - Zuid-Holland Bekijk CV
Michael - Servicedeskmedewerker
29-09-2019
Inmiddels een redelijk ervaren support engineer, deze ervaring heeft hij opgedaan bij o.a. Friesland Campina, Servicepunt 71, PeopleWare en Hitachi. De verschillende opdrachten hebben hem geleerd snel operationeel te zijn in een nieuwe omgeving, en informatie slaat snel op en past hij dit direct toe in de praktijk. Michael is een persoon die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan werken. Collega’s omschrijven hem als leergierig, stressbestendig en vrolijk. Hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en werkt hard. Michael heeft een rijbewijs en beschikt over een auto.
Den Haag - Zuid-Holland Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 020-7370695.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Succesfully
Nieuwegein
SNSreal
Albelli
Heliomare
PON Bicycle Group
Multrix
Hogeschool Leiden