CV's beschikbare ICT professionals

formulier

Op deze pagina vindt u een overzicht van de ICT professionals die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Klik op de naam van de betreffende professional voor een volledig CV.

Raoel - Werkplekbeheerder
31-07-2017
Raoel heeft de afgelopen jaren werkervaring opgedaan op het gebied van Werkplekbeheer en Systeembeheer. Deze ervaring heeft hij opgedaan bij FSS, ROC Amsterdam, Siemens, DHL, ANWB, Ministerie van Justitie (DJI), TU Delft en TATASTEEL. Door de verschillende opdrachtgevers is hij inmiddels een goed inzetbare, flexibele en betrokken professional met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is in bezit van een MCSA 2012 en Citrix certificering. Momenteel ben ik bezig met mijn SCCM.
Delft - Zuid-Holland Bekijk CV
Floor - Servicedeskmedewerker
per direct beschikbaar
Floor is in staat om zich snel aan te passen aan een nieuwe omgeving en ze vindt snel zijn plaats vindt in een team. Floor heeft interesse in de mensen waarmee ze werkt. Floor heeft al ruim 2 jaar ervaring als servicedeskmedewerker opgedaan bij Universiteit Utrecht, FGH Bank en Brocacef. Ze is erg enthousiast en zeer gemotiveerd om haar werk zo goed mogelijk te doen. Floor spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
Utrecht - Utrecht Bekijk CV

Indien u een passende opdracht heeft voor een van onze beschikbare ICT professionals, komen we graag met je in contact. Laat je gegevens achter, zodat wij je kunnen bellen. Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers via 075-7400100.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Danielle van Capelleveen
Danielle van Capelleveen
[email protected]
06 - 11 19 77 21

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Landsmeer
Multrix
PON Bicycle Group
IBM
Vattenfall
VUmc
NS
Das