Microsoft certificering

formulier

Behaal je Microsoft certificeringen bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT en tegelijk Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft certificeringsprogramma

Met het MS certificeringsprogramma speelt Microsoft in op het snel veranderende IT-landschap en de toenemende vraag naar specifieke kennis en vaardigheden van de nieuwste technologieën, zoals bijvoorbeeld Cloud Computing. Tegenwoordig start je met het certificeren als Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA), dan als Solutions Expert (MCSE) en vervolgens als Solutions Master (MCSM).  

Microsoft lanceert nieuw certificeringsprogramma

Met de komst van Windows 7/8/10 en Windows Server 2012/2016 is het weer mogelijk om je te certificeren als MCSA Windows Server 2012/2016 en MCSE Server Infrastructure. MCSA en MCSE hebben beide wel een andere benaming gekregen, MCSA staat nu voor Microsoft Certified Solutions Associate en MCSE staat voor Microsoft Certified Solutions Expert. Belangrijk te weten is dat de MCITP benaming komt te vervallen, het is dus niet meer mogelijk om MCITP Windows Server 2012 te worden.

Microsoft certificeringen

Microsoft biedt diverse certificeringstrajecten, van de Microsoft Certified Professional (MCP) certificering tot aan de MCSA Windows 2012 en 2016 certificering. Elke certificering toetst de specifieke Microsoft kennis en vaardigheden van de IT Professional. Microsoft kent met het nieuwe certificeringsprogramma, de volgende certificeringen:

  • MCSA - Microsoft Certified Solutions Associate;
  • MCSE - Microsoft Certified Solutions Expert;
  • MCSM - Microsoft Certified Solutions Master.

 

Voordat Microsoft met het nieuwe certificeringsprogramma kwam, waren onderstaande certificeringen allemaal mogelijk, maar tegenwoordig zijn dit enkel nog MSCA, MCSE en MCSM.

Microsoft examens per certificering

Om de verschillende Microsoft certificeringen te behalen dient de IT professional voor één of meer examens te slagen. Klik op een certificering om meer informatie te lezen.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606