Citrix certificering

formulier

Behaal je Citrix certificeringen bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je Citrix certificering(en) behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Citrix certificeringen

Er zijn tegenwoordig 4 certficeringen voor Citrix beschikbaar, namelijk: CCA, CCAA, CCEE en CCIA. Elk van de 4 certificeringen heeft een specifiek doel, een ander niveau en andere vereisten om de certficering te behalen. Elke certificering is een bewijs van kennis waarmee de IT Professional bewijst te kunnen werken met Citrix. Kies één van onderstaande certificeringen voor meer informatie:

Citrix administrator certificeringen

Citrix is gespecialiseerd in virtualisatie, netwerken en software. Een Citrix Administrator is ontwikkeld voor IT Professionals waarbij de focus ligt op het implementeren, beheren en onderhouden van Citrix infrastructuren.

Citrix Certificering

Om de CCA of andere certificering te behalen dient de IT professional voor één of meerdere examens te slagen. Klik op een certificering om meer informatie te lezen.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606