Linux certificering

formulier

Behaal je Linux certificeringen bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je Linux certificering(en) behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Linux certificeringen

LPI en SUSE-Linux kent 6 certificeringen, elke certificering is een bewijs van kennis waarmee de IT Professional aantoont te kunnen werken met producten en services van Linux. Kies één van onderstaande certificeringen voor meer informatie:

Linux certificering

De Linux certificeringen zijn geschikt voor systeembeheerders die werkzaam zijn binnen een Linux omgeving. De IT Professional is na het behalen van een Linux certificering in staat om een Linux-serveromgeving te installeren, bouwen en onderhouden.

Linux examens

Klik op één van bovenstaande certificeringen om te zien welke examens de IT Professional dient af te leggen. Elk van bovenstaande certificeringen bestaat uit één of meerdere examens.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606