Over Jobfinity

formulier

Jobfinity is gespecialiseerd in het leveren van (tijdelijk) ICT personeel. Meer dan 25 medewerkers ondersteunen dagelijks het succes van onze opdrachtgevers. Bij ons werken zowel young-professionals als ook specialisten met vele jaren ervaring.

 

Het aanbod van onze professionals is vooral gericht op de onderstaande support- en beheerfuncties:

Dienstverlening

Hieronder vindt u een overzicht van onze dienstverlening en oplossingen. Uiteraard vertellen wij u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek, bij ons of bij u op kantoor.

  • Detachering - Wij helpen met flexibele inzet van ICT professionals op uw ICT afdeling, ten tijde van bijvoorbeeld onderbezetting;
  • Co-sourcing - Jobfinity zorgt dat u over voldoende bezetting beschikt en de continuïteit van uw ICT afdeling niet in gevaar komt;
  • ICT Projecten - Ondersteuning op het gebied van ICT projecten met name op het gebied van infrastructuur en migraties.

 

Het maakt voor ons als ICT business partner niet uit of wij op basis van detachering, co-sourcing of op project basis zaken met u doen. Bij Jobfinity staat een uitstekende dienstverlening altijd voorop.

Adres Jobfinity 

Het kantoor van Jobfinity is gevestigd in Amsterdam Zuidoost, op onderstaande adres. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarade. Ook met het OV zijn we goed bereikbaar, want ons kantoor ligt op ongeveer 10 minuten lopen van station Amsterdam Bijlmer-Arena.

Het Jobfinity bedrijfspand aan de Herikerbergweg te Amsterdam Zuidoost

 

Jobfinity BV

Herikerbergweg 292 - 342 
1101 CT Amsterdam

020-7370695

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606