Novell certificering

formulier

Volg Novell opleidingen via JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je Novell certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Novell certificeringen

De Novell kent diverse certificeringen, elke certificering is een bewijs van kennis waarmee de IT Professional aantoont te kunnen werken met producten en services van Novell. Kies één van onderstaande Novell certificeringen voor meer informatie:

Novell certificaat

Novell is een aanbieder van infrastructurele software. Met de komst van SUSE Linux Enterprise ofwel Code 10, kwam ook SUSE Linux Enterprise Server en SUSE Linux Enterprise Desktop. Novell richt zich op 5 gebieden, dit zijn: desktop (SLED), data center (met SUSE Linux Enterprise Server), indentity & security, resource management (ZENworks) en workgroup. (Enterprise Server en GroupWise). De Novell Certified Administrator (NCA) certificering is een eerste stap in de richting van een Novell certificering op Engineers niveau, en is geschikt voor werkplekbeheerders, netwerkbeheerders en systeembeheerders die geringe kennis van en ervaring met Novell hebben.

Novell Certificering examens

Om de verschillende Novell certificeringen te behalen dient de IT professional voor één of meer examens te slagen. Elk van bovenstaande certificeringen bestaat uit één of meerdere examens, klik op de betreffende certificering om meer informatie te lezen.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606