ITIL certificering

formulier

Behaal je ITIL certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je ITIL certificering behalen en opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

ITIL® (Information Technology Infrastructure Library)

ITIL is een referentiekader voor het vormgeven en inrichten van een IT organisatie op het gebied van beheer van Informatie Technologie. Wanneer een organisatie volgens de ITIL methodiek is georganiseerd dan zijn alle onderdelen van de organisatie beschreven en zijn deze op basis van bevoegdheid en verantwoordelijkheid gerangschikt.  

ITIL® v3 Foundation certificering voor IT Professionals

De ITIL Foundation certificering is een belangrijke basis certificering voor IT Professionals en heeft als doel om het steeds complexer wordende beheer van IT, te stroomlijnen. ITIL is een belangrijke certificering voor helpdeskmedewerkers, maar ook voor beheer Professionals binnen IT organisaties. ITIL v3 is de meest actuele versie van ITIL, en is de opvolger van ITIL v2.

ITIL cursus nu ook in het Nederlands

Sinds kort is het mogelijk om de examens voor ITIL® V3 Foundation en ITIL Foundation Bridging naast in het Engels ook in het Nederlands af te leggen. ITIL bestaat in de kern uit twee onderdelen die samen het IT Service Management vormen. Dit zijn de Service Delivery Set, die de planning en levering van IT diensten beschrijft en de Service Support Set, welke de dagelijkse ondersteuning van IT diensten beschrijft.

ITIL v3 examen

ITIL kent een drietal certificeringniveaus, dit zijn: ITIL Foundation, ITIL Practitioner en ITIL Manager. Het is van belang om kennis te hebben van ITIL, zeker wanneer de IT Professional werkzaam is binnen een organisatie waar ze volgens ITIL werken. Om basiskennis van ITIL op te doen is het ITIL Foundation examen voldoende.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606