ICT Projecten

formulier

Jobfinity levert ondersteuning op het gebied van ICT projecten met name op het gebied van infrastructuur en migratie. Organisaties moeten zich tegenwoordig constant aanpassen om optimaal op de veranderende vraag uit de markt te kunnen inspelen.

 

ICT moet vanzelfsprekend meegroeien met de veranderende organisatie, om de business volledig te kunnen ondersteunen. Vandaar dat Jobfinity u kan ondersteunen met verschillende ICT projecten.

 

In onze ogen is ICT een middel om uw businessdoelstellingen te kunnen behalen en om de productiviteit van uw medewerkers te optimaliseren.

Wat kunt u van ons verwachten op het gebied van ICT projecten?

  • Kennis van de nieuwste technologie;
  • Flexibele en klantgerichte aanpak;
  • Maatwerk op basis van uw behoeften en uw business;
  • Expertise door onze ruime ervaring binnen een breed scala aan ICT omgevingen.

 

Jobfinity is een mogelijke partner voor verschillende projecten, denk hierbij aan ICT projecten op het gebied van:

  • infrastructuur;
  • migraties (op werkplek en server niveau).

Infrastructuur

Een solide en betrouwbare infrastructuur is het fundament van de ICT, en is het geheel van voorzieningen dat nodig is om uw organisatie goed te laten functioneren. Op de infrastructuur kunnen verschillende services gebouwd worden die aansluiten op de wensen van de organisatie. Meer informatie over infrastructuur.

Migraties

Innovatie op ICT gebied kent veel verandering en migratie, blijven innoveren is erg belangrijk, maar kan een grote impact hebben op de gebruikers. Om migraties succesvol te laten verlopen, is er vaak meer nodig dan alleen techniek.

 

Jobfinity heeft inmiddels ruime ervaring met uitvoeren van migraties, variërend van migraties van werkplekken tot complete infrastructuren. Aan de basis van een migratie ligt een migratieplan. Wij denken graag met u mee en stemmen dit altijd in samenwerking met u af. Meer informatie over migraties.

 

Jobfinity is een gezonde en solide ICT business partner op het gebied van advies, support, beheer en migratie van uw infrastructuur en van applicaties.

Meer informatie over ICT Projecten?

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over ICT Projecten? Neem contact op via 020-7370695 met één van onze medewerkers of via het contactformulier.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606

Contactformulier

Vragen of opmerkingen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Nieuwegein
Albelli
prorail
Succesfully
NEH
NS
Heliomare
Holland-Casino