Systeembeheerder vacature

formulier

Heb jij meerdere jaren ervaring in de IT? Kennis opgedaan op bv een helpdesk of als werkplekbeheerder en al meerdere jaren als systeembeheerder gewerkt? Dan ben jij wellicht de juiste persoon voor Jobfinity om deze functie te vervullen. Wij zoeken namelijk alleen de allerbeste!

Functie omschrijving Systeembeheerder vacature

Jobfinity | Uitdagende systeembeheerder vacaturesAls Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de hele IT infrastructuur. Je houdt je onder andere bezig met licentiebeheer, het analyseren, testen, beheren en bewaken van de servers en het netwerk en het analyseren en oplossen van incidenten. Dankzij jouw opgedane werkervaring heb je een brede kennis opgebouwd van gangbare systemen als bijvoorbeeld Microsoft, VMWare en Cisco en weet je raadt met complexe ICT infrastructuren in middelgrote tot grote omgevingen. Daardoor kun je op alle fronten je systeemkennis gebruiken om zo ingewikkelde problemen op te lossen. Wanneer je problemen voorziet, handel je proactief en los je deze op voorhand op. Als projecten opgezet moeten worden, neem je dat vanzelfsprekend voor jouw rekening.

Functie eisen Systeembeheerder

  • Afgeronde ICT-opleiding op MBO 4 of HBO niveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een gelijkwaardige functie en omgeving;
  • MCSE 2003 of MCITP gecertificeerd;
  • Kennis van VMWare, Cisco, Active Directory, Exchange;
  • Communicatief sterk;
  • Analytisch vermogen;
  • Kennis van ITIL en projectmatig werken.

Solliciteer als Systeembeheerder

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en eisen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te solliciteren naar de functie van systeembeheerder. Je krijgt dan niet alleen een hele leuke afwisselende baan, je gaat deel uitmaken van een jong en ambitieuze onderneming die je verdere carrière vorm kan gaan geven.

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende ICT vacatures zijn!
 

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Heliomare
UMC
PON Bicycle Group
Nedtrain
Holland-Casino
Succesfully
NS
Zaanstad