ICT Detachering

formulier

Jobfinity ICT Detachering richt zich op organisaties die (tijdelijk) behoefte hebben aan extra capaciteit op het gebied van ICT personeel. Onze focus ligt op ICT detachering van support- en beheerfuncties binnen de ICT, namelijk helpdeskmedewerkers, netwerkbeheerders, systeembeheerders, applicatiebeheerders en werkplekbeheerders. Jobfinity werkt enkel met professionals die zich onderscheiden door enthousiasme, goede vakkennis en de drive hebben om door te leren.

ICT Detachering: Professionals staan centraal

Jobfinity ICT Detachering kijkt verder dan alleen kennis en ervaring. Zaken als enthousiasme, leergierigheid en de drive om door te leren zijn minstens zo belangrijk. Jobfinity zoekt voor zijn professionals alleen projecten die in lijn liggen met hun carriere en aansluiten bij hun talenten. Zo creert Jobfinity ICT Detachering op persoonlijk en op technisch vlak de juiste voorwaarden voor een glanzende carriere in de IT-branche. Wij bieden al onze medewerkers een opleidingstraject, loopbaanbegeleiding en doorgroeimogelijkheden in lijn met hun persoonlijke ontwikkeling aan.

Werken bij Jobfinity ICT Detachering

Wil jij snel carriere maken in de ICT? Een zeer professioneel, maar vooral ook leuk, team komen versterken? Solliciteer dan op één van onze opdrachten, en wellicht verwelkomen we jou straks bij Jobfinity.

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Onze ICT professionals werken o.a. bij

VUmc
UMC
Heerenloo
SNSreal
Nedtrain
PON Bicycle Group
WestFriesGasthuis
Zaanstad

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende ICT vacatures zijn!