Helpdeskmedewerker vacature

formulier

Heb jij een afgeronde MBO ICT niveau 4 opleiding en minimaal 1 jaar werkervaring op een (grote) ICT Servicedesk? Of ben je reeds meerdere jaren werkzaam op een helpdesk? Dan is Jobfinity per direct op zoek naar jou!

Alle beschikbare helpdeskmedewerker vacatures en opdrachten

Bekijk overzichtelijk alle beschikbare helpdeskmedewerker / servicedeskmedewerker vacatures en opdrachten (ook ZZP / freelance / interim ICT) per provincie in Nederland. Naar alle helpdeskmedewerker vacatures.

Functieomschrijving helpdeskmedewerker

Jobfinity | Leuke Helpdeskmedewerker vacaturesAls Helpdeskmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het geven van telefonisch support aan eindgebruikers bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Woon jij in Rotterdam, dan zullen wij jou -in de meeste gevallen- plaatsen bij opdrachtgevers in regio Rotterdam om onnodig lange reistijd te voorkomen. Je zult samen met een team binnenkomende vragen en problemen behandelen met betrekking tot software, applicaties en/of hardware. Het is aan jou de uitdaging om 80% van deze vragen op te lossen. De binnenkomende calls registreer je nauwkeurig in het betreffende Service Desk Pakket (bijv. TOPdesk, HP Openview, etc.). Kom je een voor jou onbekend probleem tegen? Dan kijk je in de knowledgebase, overleg je het probleem met collega’s of je raadpleegt het internet om de eindgebruikers de juiste oplossing te bieden. Indien nodig zet je het ticket door naar de 2e lijn en/of een externe specialist. Als servicedesk medewerker blijf je altijd verantwoordelijk voor de snelheid van het oplossen van de calls. Al met al een erg afwisselende, leuke en leerzame baan.

Functie eisen helpdeskmedewerker

• Afgeronde MBO ICT niveau 4 opleiding;
• Minimaal 1 jaar werkervaring op een grote (skilled-)servicedesk;
• Kennis van ITIL processen;
• Kennis van en ervaring met Windows 7;
• Kennis en ervaring met MS Office (2010) pakketten;
• Oplossings- en servicegerichte instelling;
• Zelfstandig, collegiaal en leergierig;
• Pré: ITILv3 en/of Windows (bijv. 70-685) certificering.

Wat bieden wij jou?

Als Servicedesk Medewerker gedetacheerd worden door Jobfinity, betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan en ontwikkeling voorop. Naast een contract bieden wij elke Servicedesk Medewerker persoonlijke loopbaanbegeleiding, volop kansen om door te groeien en alle mogelijkheden om ICT gerelateerde opleidingen te volgen om zo jouw carrière te versnellen.

Je profiteert van een vast maandsalaris en een bonusregeling. Naast deze primaire arbeidsvoorwaarden biedt Jobfinity jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijke pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Uit ervaring is gebleken dat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vind en daarom profiteer je als medewerker ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je een auto van de zaak wilt, of je extra vakantiedagen wilt aankopen, etc. Je hebt dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière bij Jobfinity ICT Professionals!

Solliciteer voor de functie helpdeskmedewerker

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ben jij uit het juiste hout gesneden. Wil je snel carrière maken in de ICT? Een zeer professioneel, maar vooral ook leuk, team komen versterken? Opleidingen volgen die je verder helpen in je carriere? Solliciteer dan direct op deze vacature en wellicht verwelkomen we jou straks bij Jobfinity.

 

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Succesfully
Waterland Ziekenhuis
Hogeschool Leiden
PON
Siso
Nieuwegein
NEH
SNSreal

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende ICT vacatures zijn!