Detacheringsbureau

formulier

Jobfinity is een detacheringsbureau dat (eigen) professionals levert aan organisaties die tijdelijke of vaste behoefte hebben aan extra capaciteit op het gebied van ICT personeel. Als detacheringsbureau is Jobfinity gespecialiseerd in support- en beheerfuncties binnen de ICT en richt zich op detachering van helpdeskmedewerkers, werkplekbeheerders, netwerkbeheerders, applicatie- en systeembeheerders. De 'juiste professional op de juiste plek' is de basis van onze dienstverlening. Jobfinity gelooft dat alleen dan optimale prestaties kunnen worden geleverd met een minimale vervangingsratio.

 

Door een combinatie van een uitgebreid relatienetwerk en grote database van professionals, zijn wij in staat om binnen 24 uur uw detacheringsaanvraag in te vullen.

ICT Professionals

De 'juiste professional op de juiste plek' is in het belang van zowel werkgevers als kandidaat. Om dit te bereiken screenen wij elke professional zeer uitgebreid, met een focus op zowel de 'harde eigenschappen' als de 'zachte eigenschappen'. Jobfinity kijkt dus niet alleen naar de kennis en ervaring, maar let ook op de leergierigheid, ambitie en pro-activiteit van zijn ICT professionals. Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit in combinatie met heldere communicatie zijn de kernwaarden van Jobfinity.

Werkgevers

Ook voor werkgevers is het van belang om de 'juiste professional op de juiste plek' te krijgen. Jobfinity komt bij u langs om een goed beeld te krijgen van de openstaande vacature en de werkplek waar onze professional komt te werken. Tijdens deze orientatie willen wij een duidelijk onderscheid maken tussen de harde eigenschappen van de kandidaat (vereiste certificeringen en gevraagde ervaring) en de 'zachte eigenschappen' (klik met collega's, omgeving, cultuur, etc.).

Detacheringsbureau Jobfinity kijkt dus verder dan een CV en/of opdracht, bij ons staan professional en werkgever centraal. Jobfinity heeft voor werkgevers direct een professional met de juiste opleiding, certificering, ervaring en motivatie beschikbaar.

Meer informatie?

Lees hier verder over onze diensten en oplossingen. Heb je vragen, neem dan contact op met een van onze medewerkers via 020 - 7370695. Wij helpen je graag.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Heerenloo
NEH
IBM
Landsmeer
UMC
Zaanstad
Vattenfall
Waterland Ziekenhuis