Detachering ICT

formulier

Heeft u door omstandigheden behoefte aan tijdelijke uitbreiding van uw ICT capaciteit? Dan is detachering via Jobfinity de oplossing. Jobfinity levert u de juiste professional(s) op het gebied van support en beheer. Wij hebben uitsluitend specialisten in dienst die uitblinken in hun vakgebied, van werkplekbeheer tot systeembeheer.

Detachering via Jobfinity

Detachering van ICT'ersDe professionals zijn in dienst van Jobfinity en worden door ons gedetacheerd bij onze klanten op zowel korte als langere klussen. Jobfinity begeleidt zijn professionals zeer intensief, naast het coachen, stellen wij voor elke werknemer een persoonlijk ontwikkelingsplan op en beoordelen wij elke medewerker frequent. Door deze werkwijze waarborgt Jobfinity de kwaliteit van de dienstverlening naar opdrachtgevers. Jobfinity streeft naar een langetermijnrelatie met haar klanten, dit houdt in dat wij onze klanten diepgaand leren kennen, de kandidaten optimaal matchen en op die manier de continuiteit van uw IT-afdeling helpen waarborgen.

Wil je meer informatie over ICT Detachering?

Heeft u momenteel een piekbelasting op uw IT, een tijdelijk uitval door vakantie of ziekte, achterstanden, nieuwe ICT-projecten, drukke vakantieperiodes, vervanging voor zwangerschapsverlof of een andere reden waardoor de continuïteit van de ICT afdeling onder druk staat? Jobfinity kan deze tijdelijk vraag snel voor u invullen. Door ons uitgebreide relatienetwerk en grote database van ICT Professionals is Jobfinity in staat om veelal binnen een dag uw detacheringsaanvraag in te vullen. Neem gerust contact met ons op of meldt direct uw project aan.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606

Onze diensten & oplossingen

IT Detachering

Is het op uw ICT afdeling eigenlijk ook wat te druk? Komt er een groot project aan? Heeft u te maken met langdurig zieken op uw afdeling? Of ligt er veel werk dat zich maar blijft opstapelen? Dan is IT detachering via Jobfinity dé oplossing.
meer info

Co-sourcing

Co-sourcing is een flexibele dienst en daardoor aanpasbaar aan uw specifieke omstandigheden, met als doel het zorgdragen voor de optimale bezetting van uw ICT servicedesk, zodat continuïteit en kwaliteit gewaarborgd blijven.
meer info

ICT Projecten

Jobfinity levert ondersteuning op het gebied van ICT projecten, infrastructuur en migraties. ICT is een middel om uw businessdoelstellingen te kunnen behalen en om de productiviteit van medewerkers te optimaliseren.
meer info

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Heliomare
GGZ Nederland
Succesfully
Vancis
UMC
Siso
Quantore
prorail