Applicatiebeheerder vacature

formulier

 Jobfinity is continu op zoek naar ervaren Functioneel en Technisch Applicatiebeheerders om ons team te komen versterken. Als Functioneel en/of Technisch Applicatiebeheerder ga je bij diverse opdrachtgevers aan de slag. Dit zijn zowel opdrachtgevers binnen de overheid alsook commerciële organisaties. Heb je meerdere jaren ervaring binnen de IT, ligt jouw kennis, expertise en ambitie aan de applicatie kant van de IT organisatie en fungeer jij graag als spil tussen IT en business? dan is de baan van Functioneel Applicatiebeheerder wellicht interessant voor jou.

Functieomschrijving functioneel applicatiebeheerder

Als Functioneel Applicatiebeheerder vervul je een belangrijke functie binnen de IT organisatie. Je ondersteunt gebruikers bij het gebruik van de applicatie, je vertaalt de (functionele) eisen en wensen van de gebruikersorganisatie naar systeem aanpassingen door middel van een functioneel ontwerp en bent verantwoordelijk voor afgesproken SLA's. Je volgt nauwgezet relevante ontwikkelingen in de markt en op je vakgebied om ze vervolgens toe te passen. Kortom, je begrijpt de business en je bent in staat wensen en eisen te vertalen in requirements.

Technisch applicatiebeheerder

Een technisch applicatiebeheerder is verantwoordelijk voor het technisch beheer van diverse applicaties. Dit houdt in dat je de applicaties installeert, test en onderhoudt. Tevens werk je nauw samen met de functioneel applicatiebeheerder. Je bewaakt de performance en maakt aanpassingen in de software distributie omgeving. Ook voer je het change- en releasemanagement uit en je onderhoudt contacten met de functioneel applicatiebeheerder en met leveranciers.

Functie eisen

  • HBO Werk en denkniveau;
  • 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Functioneel: Ervaring met ASL/BISL is een pre;
  • Technisch: Diepgaande kennis van Microsoft of Unix/Oracle;
  • Algemene applicatiekennis;
  • ITIL en/of Prince2;
  • Klantgericht en communicatief vaardig.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en eisen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te solliciteren naar de functie van functioneel Applicatiebeheerder. Je krijgt dan niet alleen een hele leuke afwisselende baan, je gaat deel uitmaken van een jong en ambitieuze onderneming die je verdere carrière vorm kan gaan geven.

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606

Niet gevonden wat je zocht?

Laat je CV achter en wij nemen contact met je op zodra er passende ICT vacatures zijn!
 

Onze ICT professionals werken o.a. bij

Nedtrain
Hogeschool Leiden
Albelli
Zaanstad
NEH
Heliomare
VUmc
Siso