70-642 Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-642 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring

Het 70-642 Microsoft Certified Technology Specialist certificaat laat de vaardigheden en grondige technische kennis zien van de IT Professional aangaande het configureren van de netwerk infrastructuur van Windows Server 2008. Deze MCTS certificering bewijst dat de IT Professional over grondige technische kennis beschikt van de Windows Server 2008 netwerk infrastructuur.

Microsoft 70-642 TS certificering

Het 70-642 TS examen is voor IT Professionals die werken in complexe omgevingen tot 5000 users. Voor dit examen is het raadzaam om minimaal 1 jaar ervaring te hebben met Windows Server 2008.

Inhoud opleiding 70-642 TS

Een goede kennis van de Engelse taal is handig, want de stof is in het Engels. Het examen voor het 70-642 TS examen bestaat uit een aantal onderdelen. Hieronder staan deze onderdelen:

  • Monitoring and Managing a Network Infrastructure
  • Configuring Addressing and Services
  • Configuring Names Resolution
  • Configuring Network Access
  • Configuring File and Print Services

MCTS 70-642 certficering

Om te slagen voor het 70-642 Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-642 TS examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:
  • Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS): Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring

Tevens legt het behalen van het 70-642 examen de basis voor de volgende certificeringen, namelijk:

  • Microsoft Certified IT Professional (MCITP): Enterprise Administrator
  • Microsoft Certified IT Professional (MCITP): Server Administrator

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606