MCSA - Microsoft Certified Solutions Associate

formulier

Behaal je MCSA certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je MCSA certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT! IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Certificering Microsoft MCSA systeembeheerders

Hieronder lees je de nieuwe Microsoft Certified Solutions Associate certificeringen die je kunt behalen, en die met name gericht zijn op systeembeheerders. Wij hebben enkel de certificeringen benoemd die te maken hebben met Windows Server 2008, 2012 of Windows Server 2016.

Certificering Microsoft MCSA voor support medewerkers

Hieronder lees je de nieuwe Microsoft Certified Solutions Associate certificeringen die je kunt behalen gericht op support medewerkers. Wij hebben enkel de certificeringen benoemd die te maken hebben met Windows 7, 8 en Windows 10.

MS Certified Solutions Associate (MCSA)

MCSA is geschikt voor zowel nieuwkomers in de IT als voor senior support engineers, werkplekbeheerders en systeembeheerders. Een IT Professional met een MCSA certificering heeft een gedegen kennis van Windows Server. De MCSA certificering is de basis certificering van elke IT Professional. De MCSA certificering is ook een belangrijk stap richting het behalen van de Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE).

MCSA certificering

De MCSA certificering is voor IT professionals die bestaande systeem- en netwerkomgevingen gebaseerd op Microsoft Windows platforms willen kunnen beheren, implementeren en troubleshooten. IT Professionals met een MCSA certificering tonen aan dat zij over voldoende vaardigheden beschikken om op Microsoft Windows 7/8/10 en/of Microsoft Server 2008/2012/2016 gebaseerde omgevingen te beheren. 

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606