70-640 Windows Server 2008 Active Directory, Configuring

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-640 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Windows Server 2008 Active Directory, Configuring

Deze Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) certificering laat u uw vaardigheden en grondige technische kennis van Windows Server 2008 Active Directory Configuration zien.  De IT Professional met dit certificaat kan goed functioneren in een Windows Server 2008 omgeving. Deze MCTS certificering bewijst dat de IT Professional over grondige technische kennis beschikt op het gebied van Active Directory voor Windows Server 2008.

Microsoft 70-640 TS certificering

Het 70-640 examen is geschikt voor IT Professional die reeds werken met Windows Server 2008, of in de nabije toekomst gaan werken met Windows Server 2008. Het 70-640 TS examen is voor IT Professionals die werken in complexe computer omgevingen binnen organisaties met 250 tot 5000 users. De IT'er dient minimaal een jaar ervaring te hebben met het implementeren en beheren van Windows Server 2008 R2.

Inhoud opleiding 70-640 TS

De boeken, het examen en de opleiding zijn in het Engels, een goede kennis van de Engelse taal is dus een pré. Het examen voor het 70-640 examen bestaat uit een aantal onderdelen. Hieronder staan deze onderdelen:

  • Creating and maintaining Active Directory objects
  • Maintaining the Active Directory environment
  • Configuring Active Directory Certificate Services
  • Configuring DNS for Active Directory
  • Configuring the Active Directory infrastructure
  • Configuring Active Directory Roles and Services

MCTS 70-640 certficering

Om te slagen voor het 70-640 Network Infrastructure Configuration examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-640 TS examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:

  • Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS): Windows Server 2008 Active Directory, Configuration

Tevens legt het behalen van het 70-640 examen de basis voor de volgende certificeringen, namelijk:

  • Microsoft Certified IT Professional (MCITP): Enterprise Administrator
  • Microsoft Certified IT Professional (MCITP): Server Administrator

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606