70-680 Windows 7 Configuration

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-680 TS certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

70-680 TS Windows 7, Configuring

Een IT Professional die de 70-680 certificering wilt behalen is in staat om na het examen een Windows 7 client te installeren, beheren en configureren. Maak gedurende het opleidingstraject kennis tools om de Windows 7 desktop te configureren. Dit zijn configuratietools voor maintenance, security, mobile computing en network connectivity.

Certificering 70-680 MCSE Windows 7

IT-professionals die het interessant vinden om de achtergrond van Windows 7 willen begrijpen er ermee willen werken zijn geschikt voor het 70-680 examen. De IT Professional breidt de kennis van Windows Desktop uit met de mogelijkheden van Windows 7.

Voorkennis 70-680

Om als IT Professional de 70-680 certificering te behalen is ervaring met Windows Desktop XP Windows Desktop Vista vereist. Goede begrip van de Engelse taal is handig, daar het examen in het Engels is.

Inhoud 70-680 examen

In hoofdlijnen bestaat het 70-680 certificaat uit een aantal onderwerpen. Dit zijn: Windows 7 uitrollen en het installeren, migreren en uograden van Windows 7. Daarnaast het configureren van toegang, rechten, netwerk connectiviteit, hardware, applicaties, backups en herstel opties.

70-680 certficering

Om te slagen voor het 70-680 Windows 7 Configuration examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-680 examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:
  • Windows 7 Configuration

Tevens legt het behalen van het 70-680 TS examen de basis voor de volgende certificeringen, namelijk:

  • MCITP: Enterprise Administrator
  • MCITP: Enterprise Desktop Administrator 7
  • MCITP: Enterprise Desktop Support Technician 7

70-680 vervolgopleiding

Wanneer de IT Professional het 70-680 Windows 7 Configuration examen heeft gehaald, kan deze een vervolgopleiding doen. Dit kan in de vorm van de Microsoft Certified Professional certificering. Hiervoor zijn twee examens beschikbaar, namelijk het:

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606