70-416 Implementing Desktop Application Environments

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-416 Implementing Desktop Application Environments certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Implementing Desktop Application Environments

Deze certificering is gericht op IT-professionals die hun vaardigheden en kennis, nodig valideren voor het ontwerpen, implementeren en beheren, van een Windows Server 2012 Desktop Infrastructure en van de applicatie-omgeving, applicatie virtualisatie, security, business continuity en Remote Desktop Services willen aantonen. De kandidaat dient ervaring te hebben met eerdere Windows-besturingssystemen voor servers en hij/zij dient in bezit te zijn van de Windows 2012 Server certificering (MCSA) certificering.

Microsoft 70-416 certificering

Dit examen toetst de vaardigheden en kennis die nodig is voor het ontwerpen te valideren, implementeren en onderhouden van een Windows Server 2012 Desktop Infrastructuur. Na dit examen beschikt de IT Professional over de vaardigheden en kennis die nodig is voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van desktop infrastructuur diensten in een Windows Server 2012-omgeving. 

Inhoud opleiding 70-416

Een goede kennis van de Engelse taal is handig voor dit examen, want de boeken en het examen is in het Engels. Het examen voor het 70-416 Implementing Desktop Application Environments examen gaat over de volgende onderwerpen:

  • Design and Prepare the Application Environment
  • Design and Implement a Presentation Virtualization Environment
  • Design and Implement an Application Virtualization Environment
  • Deploy, Manage, and Maintain the Application Environment
  • Design Business Continuity for the Desktop and Application Environment

70-416 certficaat behalen

Om te slagen voor het 70-416 examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-416 examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:
  • Implementing Desktop Application Environments

Tevens legt het behalen van het 70-416 examen de basis voor de volgende certificering, namelijk:

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606