MCSE - Microsoft Certified Solutions Expert

formulier

Behaal je MCSE certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je MCSE certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft MCSE certificeringsprogramma

MCSE staat voor Microsoft Certified Solutions Expert. Voorafgaand aan het behalen van je MCSE certificering is de MCSA Windows Server 2012 certificering vereist. Er zijn diverse MCSE certificeringen beschikbaar, wij bespreken hier enkel de MCSE Server Infrastructure voor systeembeheerders en de MCSE Desktop Infrastructure voor support medewerkers.

  1. MCSE: Server Infrastructure
  2. MCSE: Cloud Platform and Infrastructure **NIEUW**
  3. Upgraden MCSA 2012 naar MCSE Server Infrastructure 2012
  4. Upgraden MCSA 2008 naar MCSE Server Infrastructure 2012
  5. MCSE Desktop Infrastructure
  6. Upgraden van MCSA naar MCSE Desktop Infrastructure 2012

Upgraden MCSA 2012 naar MCSE Server Infrastructure 2012

Vanaf MCSA Windows Server 2012: MCSE is een vervolg op het MCSA certificaat, daarom dient de IT Professional eerst het MCSA Windows Server 2012 certificaat te behalen alvorens op te kunnen gaan voor de MCSE certificering. Naast de MCSA Windows Server 2012 certificering dient de IT Professional de volgende examens te behalen:

Upgraden MCSA 2008 naar MCSE Server Infrastructure 2012

Vanaf MCSA Windows Server 2008: Het upgrade traject naar MCSE Server Infrastructure vanaf MCSA: Windows Server 2008 ziet er als volgt uit. De IT Professional dient de volgende 3 examens te behalen, dit zijn:

MCSE: Desktop Infrastructure

Met het behalen van het MCSE: Desktop Infrastructure certificaat geeft de IT Professional aan over kennis te beschikken op het gebied van desktop virtualisatie, remote desktop services en applicatie virtualisatie. De IT Professional is in staat desktops en apparaten te implementeren en beheren vanaf elke locatie, zonder beveiligingsrisico en compliance. Om het MCSE Desktop Infrastructure certificaat te behalen dient de professional de volgende examens te behalen:

 

Note: De MCSE: Desktop Infrastructure-certificering is begin 2016 uit het programma genomen.

Upgraden van MCSA 2012 of MCITP 2008 naar MCSE Desktop Infrastructure 2012

Vanaf MCSA Windows Server 2012: MCSE is een vervolg op het MCSA certificaat, daarom dient de IT Professional eerst het MCSA Windows Server 2012 certificaat te behalen alvorens op te kunnen gaan voor de MCSE certificering. Om het upgrade traject te voltooien dient de IT Professional de volgende examens te behalen:

 

Vanaf MCITP: Enterprise Desktop Administrator 7: Het upgrade traject naar MCSE Desktop Infrastructure vanaf MCITP: Enterprise Desktop Administrator 7 ziet er als volgt uit. De IT Professional dient de volgende 3 examens te behalen, dit zijn:

 

Note: De MCSE: Desktop Infrastructure-certificering is begin 2016 uit het programma genomen.

 

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606