70-415 Implementing a Desktop Infrastructure

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-415 Implementing a Desktop Infrastructure certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Implementing a Desktop Infrastructure

Deze certificering is gericht op IT-professionals die hun vaardigheden en kennis, nodig valideren voor het ontwerpen, implementeren en beheren, van een Windows Server 2012 Desktop Infrastructure en van de applicatie-omgeving, applicatie virtualisatie, security, business continuity en Remote Desktop Services willen aantonen. De kandidaat dient ervaring te hebben met eerdere Windows-besturingssystemen voor servers en hij/zij dient de Windows 2012 Server certificering (MCSA) te hebben.

Microsoft 70-415 certificering

Dit examen toetst de vaardigheden en kennis die nodig is voor het ontwerpen te valideren, implementeren en onderhouden van een Windows Server 2012 Desktop Infrastructuur. Na dit examen beschikt de IT Professional over de vaardigheden en kennis die nodig is voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van desktop infrastructuur diensten in een Windows Server 2012-omgeving. 

Inhoud opleiding 70-415

Een goede kennis van de Engelse taal is handig voor dit examen, want de boeken en het examen is in het Engels. Het examen voor het 70-415 examen gaat over de volgende onderwerpen:

  • Create and Maintain Desktop Images
  • Design and Deploy Desktops
  • Plan and Implement a Remote Desktop Services Infrastructure
  • Design and Configure Desktop Settings
  • Manage and Maintain a Desktop Infrastructure

70-415 certficaat behalen

Om te slagen voor het 70-415 examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-415 examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:
  • Implementing a Desktop Infrastructure

Tevens legt het behalen van het 70-415 examen de basis voor de volgende certificering, namelijk:

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606