70-414 Implementing an Advanced Server Infrastructure

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-414 Implementing an Advanced Server Infrastructure certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Implementing an Advanced Server Infrastructure

Deze certificering is bedoeld voor IT-professionals die behoefte hebben om hun vaardigheden en kennis aan te tonene die nodig is voor het plannen, ontwerpen en implementeren van een Windows Server 2012 gevirtualiseerde infrastructuur, inclusief Active Directory, opslag, beveiliging en netwerkdiensten. De ideale kandidaat heeft ervaring met eerdere Windows-besturingssystemen voor servers en is in bezit van de Windows 2012 Server certificering (MCSA).

Microsoft 70-414 certificering

Dit examen toetst de vaardigheden en kennis die nodig is om een Windows Server 2012-infrastructuur te ontwerpen, implementeren en onderhouden binnen een in grote gevirtualiseerde omgeving. Dit examen valideert de kennis en kunde van een IT Professional op het gebied van planning, configuratie en het beheer van de Windows Server 2012-diensten, zoals identiteits-en toegangsbeheer, hoge beschikbaarheid en de server infrastructuur. Samen met het behalen van de 70-413 certificering toont de professional aan dat deze over de vaardigheden en kennis beschikt die nodig is voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van diensten en infrastructuur in een Windows Server 2012-omgeving. 

Inhoud opleiding 70-414

Een goede kennis van de Engelse taal is handig voor dit examen, want de boeken en het examen is in het Engels. Het examen voor het 70-414 Implementing an Advanced Server Infrastructure examen bestaat uit de volgende onderdelen/ onderwerpen:

  • Manage and Maintain a Server Infrastructure
  • Plan and Implement a Highly Available Enterprise Infrastructure
  • Plan and Implement a Server Virtualization Infrastructure
  • Design and Implement Identity and Access Solutions

70-414 certficaat behalen

Om te slagen voor het 70-414 examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-414 examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:
  • Implementing an Advanced Server Infrastructure

Tevens legt het behalen van het 70-414 examen de basis voor de volgende certificering, namelijk:

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606