70-413 Designing and Implementing a Server Infrastructure

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-413 Designing and Implementing a Server Infrastructure certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Designing and Implementing a Server Infrastructure

Het 70-413 Designing and Implementing a Server Infrastructure certifcaat is voor IT Professionas die behoefte hebben om hun vaardigheden en kennis willen aantonen voor het plannen, ontwerpen en implementeren van een Windows Server 2012 gevirtualiseerde infrastructuur, inclusief de Active Directory, opslag, beveiliging en netwerkdiensten. Dit examen toont de vaardigheden en kennis die nodig is voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van de infrastructuur services in een Windows Server 2012-omgeving.

Microsoft 70-413 certificering

Het 70-413 examen is een van de in totaal 5 examens die nodig zijn om de MCSE Server Infrastructure status te behalen. De kandidaat dient ervaring te hebben met eerdere Windows-besturingssystemen voor servers en moet in bezit zijn van de Windows 2012 Server certificering (MCSA) of gelijkwaardig. De 70-413 is deel een van een serie van twee examens over Server Infrastructure, die de vaardigheden en kennis die nodig is voor het ontwerpen te valideren, implementeren en onderhouden van een Windows Server 2012-infrastructuur in een grote gevirtualiseerde omgeving. Dit examen valideert de planning, de configuratie en implementatie van de Windows Server 2012-diensten, zoals serverimplementatie, server virtualisatie en toegang tot het netwerk en de infrastructuur. 

Inhoud opleiding 70-413

Een goede kennis van de Engelse taal is handig voor dit examen, want de boeken en het examen is in het Engels. Het examen voor het 70-413 examen bestaat uit de volgende onderdelen/ onderwerpen:

  • Plan and Deploy a Server Infrastructure
  • Design and Implement Network Infrastructure Services
  • Design and Implement Network Access Services
  • Design and Implement an Active Directory Infrastructure (Logical)
  • Design and Implement an Active Directory Infrastructure (Physical)

70-413 certificaat behalen

Om te slagen voor het 70-413 examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-413 examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:
  • Designing and Implementing a Server Infrastructure

 

Tevens legt het behalen van het 70-413 examen de basis voor de volgende certificering, namelijk:

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606