70-298 Designing Security for a MS Windows Server 2003 Network

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-298 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

70-298 certificering

Met het 70-298 Designing Security for a MS Windows Server 2003 Network examen worden IT Professionals getoetst op hun kennis over de kennis van het ontwerpen van beveiliging voor Windows Server 2003.

Kennis 70-298 certificering

De 70-298 certificering is geschikt voor IT Professionals die in een complexe omgeving werkzaam zijn. De IT Professional dient minimaal 1 jaar werkervaring te hebben met het beheren en implementeren van een netwerk besturingssysteem in een organisatie tot 5000 gebruikers op 3 of meer locaties. Daarnaast is het goed om ervaring te hebben met het ontwerpen van een netwerk en active directory.

Opleiding Microsoft Windows Server 2003 Network

Gedurende de opleiding voor de 70-298 certificering worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • Designing an Access Control Strategy for Data
  • Creating the Conceptual Design for Network Infrastructure Security by Gathering and Analyzing Business and Technical Requirements
  • Creating the Logical Design for Network Infrastructure Security
  • Creating the Physical Design for Network Infrastructure Security
  • Creating the Physical Design for Client Infrastructure Security

 

70-298 examen

Om te slagen voor het 70-298 Designing Security for a MS Windows Server 2003 Network examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-298 examen, dan is deze Microsoft Certified Professional (MCP) gecertificeerd en legt de IT Professional een basis voor:

  • MCSE: Windows Server 2003
  • MCSE: Security on Windows Server 2003

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606