70-294 Planning, Implementing, and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Active Directory Infrastructure

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-294 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

70-294 certificering

Met het 70-294 Microsoft Windows Server 2003 Active Directory Infrastructure examen worden IT Professionals getoetst op hun kennis over de active directory kennis van Windows Server 2003.

Kennis 70-294 certificering

Deze MCSE deelcertificering is geschikt voor IT Professionals die in een complexe omgeving werkzaam zijn. De IT Professional dient minimaal 1 jaar werkervaring te hebben met het beheren en implementeren van een netwerk besturingssysteem in een organisatie tot 5000 gebruikers op 3 of meer locaties.

Opleiding Microsoft Windows Server 2003

Gedurende de opleiding voor de 70-294 certificering worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • Planning and Implementing an Active Directory Infrastructure
  • Managing and Maintaining an Active Directory Infrastructure
  • Planning and Implementing User, Computer, and Group Strategies
  • Planning and Implementing Group Policy
  • Managing and Maintaining Group Policy

70-294 examen

Om te slagen voor het 70-294 Planning, Implementing, and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Active Directory Infrastructure examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-294 examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:

  • Microsoft Certified Professional (MCP)

Tevens legt het behalen van het 70-294 examen de basis voor de volgende certificering:

  • MCSE: Windows Server 2003

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606