70-293 Planning and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructure

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-293 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

70-293 certificering

Met het 70-293 Planning and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructure examen worden IT Professionals getoetst op hun kennis over de netwerk infrastructuur kennis van MS Windows Server 2003.

Kennis 70-293 certificering

Deze MCSE deelcertificering is geschikt voor IT Professionals die in een complexe omgeving werkzaam zijn. De IT Professional dient minimaal 1 jaar werkervaring te hebben met het beheren en implementeren van een netwerk besturingssysteem in een organisatie tot 5000 gebruikers op 3 of meer locaties. Tevens is het raadzaam werkervaring te hebben met het beheren van desktop besturingssystemen en het ontwerpen van de infrastructuur van een netwerk.

Opleiding Microsoft Windows Server 2003

Gedurende de opleiding voor de 70-293 certificering worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • Planning, implementing, and maintaining Server Availability
  • Planning and maintaining Network Security
  • Planning, implementing, and maintaining Security Infrastructure.
  • Planning and implementing Server Roles and Server Security
  • Planning, implementing, and maintaining a Network Infrastructure
  • Planning, implementing, and maintaining Routing and Remote Access

70-293 examen

Om te slagen voor het 70-293 Planning and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructure examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-293 examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:

  • Microsoft Certified Professional (MCP)

Tevens legt het behalen van het 70-293 examen de basis voor de volgende certificering:

  • MCSE: Windows Server 2003
  • MCDBA: Microsoft SQL Server 2000

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606