MCSA Windows Server 2016 - Microsoft Certified Solutions Associate

formulier

Behaal je MCSA certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je MCSA Windows Server 2016 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT! IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos.

 

Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Examens MCSA Windows Server 2016 Microsoft Certified Solutions Associate

Onderstaand de examens die je dient te halen om de MCSA Windows Server 2016 certificering te behalen. Na het behalen van deze examens ben je MCSA Windows Server 2016 gecertificeerd, en dit legt de basis voor de MCSE: Server Infrastructure en het vervangende MCSE Cloud Platform & Infrastructure

Voor wie is de MCSA Windows Server 2016

MCSA Windows Server 2016 certificering is voor (systeem-)beheerders die verantwoordelijk zijn/worden voor het installeren, configureren en beheren van de essentiële onderdelen van Windows Server 2016. Heb je al veel ervaring met Windows Server 2012, ga dan voor:

Voorkennis MCSA Windows Server 2012

Als IT-er dien je kennis te hebben van Windows 8.1 of Windows 10. Daarnaast is fundamentele kennis van netwerken, security en hardware noodzakelijk. Ervaring met voorgaande versies van Windows Server is een pre.

Vervolgtrajecten MCSA Windows Server 2016

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606