MCSA Windows 7 - Microsoft Certified Solutions Associate

formulier

Behaal je MCSA certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je MCSA certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT! IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos.

 

Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Certificering MCSA Windows 7 - Microsoft Certified Solutions Associate

MCSA is geschikt voor zowel nieuwkomers in de IT als voor senior support engineers, werkplekbeheerders en systeembeheerders. Een IT Professional met een MCSA certificering heeft een gedegen kennis van Windows Server. De MCSA certificering is de basis certificering van elke IT Professional.

MCSA Windows 7

Hieronder lees je de examen die je moet halen om de MCSA Windows 7 certificering te behalen. Met de komst van Windows 8 en Windows 10, is het goed om even te bepalen of je nog voor de Windows 7 certificering wilt gaan.

Upgrade Windows 7 naar MCSA Windows 8

Ben je MCSA Windows 7 gecertificeerd, dan kun je met het behalen van het onderstaande 70-689 examen upgraden naar de MCSA Windows 8 certificering.

  • 70-689: Upgrading Your Skills to MCSA: Windows 8

Note: Om de upgrade volledig te maken dien je te beschikken over een MCSA Windows 7 certificering of een van de volgende certificeringen: MCITP: Enterprise Desktop Administrator of MCITP: Enterprise Desktop Support Technician.

MCSA Windows 7 certificering

De MCSA certificering is voor IT professionals die bestaande systeem- en netwerkomgevingen gebaseerd op Microsoft Windows platforms willen kunnen beheren, implementeren en troubleshooten. IT Professionals met een MCSA certificering tonen aan dat zij over voldoende vaardigheden beschikken om op Microsoft Windows 7/8/10 en/of Microsoft Server 2008/2012/2016 gebaseerde omgevingen te beheren. Deze certificering is voor IT-Professionals die Windows 8 computers, -apparaten configureert en hiervan de netwerken en beveiliging beheren en daarnaast Windows 8 gebruikers ondersteuning bieden.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606