MCSA Windows 10 - Microsoft Certified Solutions Associate

formulier

Behaal je MCSA certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je MCSA Windows 10 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT! IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos.

 

Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Certificering MCSA Windows 10 - Microsoft Certified Solutions Associate

Met het nieuwe MCSA Windows 10 certificaat van Microsoft toon je aan dat je kennis hebt om Windows 10 Enterprise systemen te configureren, beheren en onderhouden. Deze certificering bevat onder andere het 70-697: Configuring Windows Devices examen. MCSA is geschikt voor zowel nieuwkomers in de IT als voor senior support engineers, werkplekbeheerders en systeembeheerders. Een IT Professional met een MCSA certificering heeft een gedegen kennis van Windows Server. De MCSA certificering is de basis certificering van elke IT Professional.

Beschrijving MCSA Windows 10

Met het nieuwe MCSA Windows 10 certificaat van Microsoft kun je aantonen dat je kennis hebt om Windows 10 Enterprise systemen te configureren, beheren en onderhouden. Deze certificering bevat onder andere het

  • 70-697: Configuring Windows Devices  

Dit examen moet Windows 8 beheerders, wat ook een onderdeel van de certificering is, een upgrade geven naar Windows 10. Daarnaast zijn de volgende twee Windows 8 examens opgenomen om de MCSA Windows 10 certificering te behalen.

Om de MCSA Windows 10 certificering te behalen dient de IT professional dus 3 examens te behalen, de 70-697, 70-687 en 70-688.

Doelgroep MCSA Windows 10 certificering

Deze certificering is voor IT beheerders die Windows 10 systemen beheren, configueren en onderhouden. De MCSA certificering is voor IT professionals die bestaande systeem- en netwerkomgevingen gebaseerd op Microsoft Windows platforms willen kunnen beheren, implementeren en troubleshooten. IT Professionals met een MCSA certificering tonen aan dat zij over voldoende vaardigheden beschikken om op Microsoft Windows 10 gebaseerde omgevingen te beheren. Deze certificering is voor IT-Professionals die Windows 10 computers, -apparaten configureert en hiervan de netwerken en beveiliging beheren en daarnaast Windows 8 gebruikers ondersteuning bieden.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606