MCSA Office 365 - Microsoft Certified Solutions Associate

formulier

Behaal je MCSA certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je MCSA Office 365 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT! IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos.

 

Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft lanceert nieuw certificeringsprogramma

MCSA heeft een andere benaming gekregen, MCSA staat nu niet meer voor Microsoft Certified System Administrator, maar voor Microsoft Certified Solutions Associate. Belangrijk te weten is dat MCITP komt te vervallen, het is dus niet mogelijk om MCITP Windows Server 2012 te worden.

Examens MCSA Office 365 - Microsoft Certified Solutions Associate

Onderstaand de examens die je dient te halen om de MCSA Office 365 certificering te verkrijgen. Dit zijn:

  • 70-346: Managing Office 365 Identities and Requirements
  • 70-347: Enabling Office 365 Services

Voor wie is de MCSA Office 365

De MCSA Office 365 certificering is een prima uitgangspunt voor een SaaS-beheerder (Software As A Service) of beheerder van cloud-toepassingen die zich richt op het beheer van Office 365-producten, zoals Exchange, SharePoint en Lync. Deze certificering is speciaal ontwikkeld voor (systeem)beheerders die verantwoordelijk zijn/worden voor het implementeren van een Office 365-omgeving.

Voorkennis Microsoft Certified Solutions Associate Office 365

Om MCSA Office 365 met succes af te ronden dient u globale kennis te hebben van de mogelijkheden van de componenten van Office 365. Daarnaast is fundamentele kennis van netwerken, security en hardware noodzakelijk. Verder is kennis van de volgende componenten noodzakelijk:

  • Windows Powershell
  • DNS
  • Active Directory
  • Certificates - PKI
  • Exchange
  • Lync
  • SharePoint

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606