70-740 Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-740 Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT! IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft 70-740 Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016

Dit examen is gericht op de installatie, opslag en rekenmogelijkheden en -functionaliteit die beschikbaar zijn in Windows Server 2016. De onderwerpen die worden behandeld zijn: algemene taken en overwegingen bij de installatie, en de installatie en configuratie van Nano Server, naast het maken en beheren van installatiekopieën voor implementatie. Daarnaast worden lokale en serveropslagoplossingen behandeld, waaronder de configuratie van schijven en volumes, gegevensontdubbeling, hoge beschikbaarheid, herstellen na noodgevallen, Storage Spaces Direct en oplossingen voor failoverclusters. In het examen worden ook Hyper-V en containers behandeld, evenals het beheren en bewaken van servers in fysieke en rekenomgevingen.

Inhoud opleiding 70-740

De boeken, het examen en de opleiding zijn in het Engels, een goede kennis van de Engelse taal is dus een pré. Het examen voor het 70-740 examen bestaat uit een aantal onderdelen. Hieronder staan deze onderdelen met de weging van elk onderdeel:

  • Windows Servers in host- en rekenomgevingen installeren (10-15%)
  • Opslagoplossingen implementeren (10-15%)
  • Hyper-V implementeren (20-25%)
  • Windows-containers implementeren (5-10%)
  • Hoge beschikbaarheid implementeren (30-35%)
  • Serveromgevingen bewaken en onderhouden (10-15%)

MCTS 70-740 certficering

Om te slagen voor het 70-740 Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016 examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-740 examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:

  • Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016

Tevens legt het behalen van het 70-740 examen de basis voor de volgende certificeringen, namelijk:

  • MCSA Windows Server 2016

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606