70-688: Managing and Maintaining Windows 8

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-688: Managing and Maintaining Windows 8 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

70-688: Managing and Maintaining Windows 8

De 70-688 examen is één van de twee verplichte examens om de MCSA Windows 8 certificering te behalen. Het tweede examen is de 70-687 Configuring Windows 8.

Certificering 70-688

Kandidaten die voor dit examen opgaan zijn veelal IT-professionals die de benodigde kennis op willen doen om Windows 8 computers, gebruikers, apparaten en de bijbehorende netwerk- en security middelen te configureren, en daar support op kunnen leveren. De netwerken waarmee de IT professionals meestal werken zijn geconfigureerd als een domein gebaseerde omgeving of peer-to-peer-omgeving met toegang tot het internet en/of cloud-diensten. 

Voorkennis 70-688

Om als IT Professional de 70-688 certificering te behalen is ervaring met Windows 8 handig. De IT-professionals die opgaan voor dit examem zijn typisch consultants, Desktop Support Technicians of IT-generalisten die Windows 8-computers en apparaten beheren als onderdeel van dagelijkse verantwoordelijkheden. Het 70-688 examen is in het Engels.

70-688 certficering

Om te slagen voor het 70-688: Managing and Maintaining Windows 8 dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-688 examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:

  • Managing and Maintaining Windows 8

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606