70-686: Windows 7, Enterprise Desktop Administrator

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-686 Pro certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

70-686 Pro Enterprise Desktop Administrator

De 70-686 Pro examen is één van de twee verplichte examens om de MCITP: Enterprise Desktop Administrator on Windows 7 certificering te behalen. Het tweede examen is de 70-680 Windows 7 Configuration.

Certificering 70-686 Pro

IT'ers met deze certificering zijn in staat om middel tot grote Windows 7 omgevingen te ondersteunen. Hieronder valt het bepalen van de strategische richting voor wat betreft de clients en support geven op de infrastructuur en de applicaties. De ideale kandiaat heeft 3 jaar ervaring met het installeren, configureren en beheren van clients in een Windows 7 omgeving en ervaring met het uitrollen van besturingssystemen en applicaties. Daarnaast heeft de IT Professional kennis van beheer mogelijkheden van clients binnen Windows Server en de verschillende management tools.

Voorkennis 70-686 Pro

Om als IT Professional de 70-686 Pro certificering te behalen is ervaring met Windows 7 vereist. Veel IT'ers die dit examen willen behalen zijn reeds in het bezit van de 70-680 certificering. Het 70-686 Pro examen is in het Engels.

70-686 Pro certficering

Om te slagen voor het 70-686: Pro: Windows 7, Enterprise Desktop Administrator examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-686 TS examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:

  • Windows 7, Enterprise Desktop Administrator
Daarnaast leg de IT Professional met het behalen van de 70-685 certificring de basis voor:
Microsoft Certified IT Professional (MCITP): Enterprise Desktop Support Technician 7

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606