70-685: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-685 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician

De 70-685 examen is één van de twee examens die de IT Professional dient te behalen voor het MCITP: Enterprise Desktop Support Technician on Windows 7 certificaat. Het tweede examen is: 70-680 Windows 7 Configuration.

Certificering 70-685

IT'ers die de 70-685 Pro certificering hebben behaald zijn in staat om na het examen support te geven op het Windows 7 besturingssysteem. IT Professionals die dit examen willen behalen ondersteunen eindgebruikers die werken met Windows 7. De professional heeft ervaring met het MS Operating System en de betreffende applicaties, zoals de Microsoft Office applicaties. Daarnaast is de professional in staat om problemen met het besturingssysteem op te lossen per telefoon, e-mail of door langs te gaan op de werkplek. Active Directory is bekend terrein.

Inhoud 70-685 certificering

In hoofdlijnen bestaat het examen voor de 70-685 certificering uit de volgende onderdelen:

  • Identificeren en oplossen van Desktop Application problemen
  • Identificeren en oplossen Netwerk problemen
  • Managen en beheren van Windows 7 Client systemen
  • Ondersteunen van mobiele gebruikers
  • Identificeren en oplossen van beveiligingsproblemen

Voorkennis 70-685

Om als IT Professional de 70-685 certificering te behalen is ervaring met Windows 7 vereist. Veel IT'ers die opgaan voor dit examen hebben reeds met succes het 70-680 examen behaald. Het 70-685 examen is in het Engels.

70-685 certficering

Om te slagen voor het 70-685: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-685 examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:

  • Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician
Daarnaast leg de IT Professional met het behalen van de 70-685 certificring de basis voor:
  • MCSA: Windows 7
  • Microsoft Certified IT Professional (MCITP): Enterprise Desktop Support Technician 7

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606