70-270 Installing, Configuring, and Administering MS Windows XP Professional

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-270 certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Installing, Configuring, and Administering MS Windows XP Professional

Om de MCSA certificering te bereiken dient de IT Professional in totaal 3 examens te behalen, namelijk: 70-270, 70-290 en 70-291. Het 70-270 gaat in op het installeren, configureren en beheren van Microsoft Windows XP Professional. Het 70-270 examen is één van de 3 verplichte examens. Naast het 70-270 examen dient een IT Professional die de MCSA certificering wilt behalen nog 2 verplichte examens te doen. Dit zijn:

Microsoft 70-270

Met het Microsoft 70-270 examen leer de IT Professional basistaken verrichten in een Windows Server 2003-omgeving met XP clients. De IT Professional leert met het Microsoft 70-270 examen ook de basisinstallatietechnieken voor Windows XP.

70-270 certificering

Het 70-270 examen is geschikt voor IT Professional die Windows XP gaan installeren, configureren en beheren. De IT Professional dient minimaal één jaar ervaring met de onderliggende technologie om dit examen te behalen en deze kennis in de praktijk te kunnen toepassen. Kennis is van de Engelse taal is een must, daar het examen in het Engels is.

Opleiding voor 70-270 certificering

In de Microsoft boeken van het 70-270 examen komen de volgende onderwerpen aan bod.

  • Monitoring and Optimizing System Performance and Reliability
  • Configuring and Troubleshooting the Desktop Environment
  • Implementing, Managing, and Troubleshooting Network Protocols and Services
  • Configuring, Managing, and Troubleshooting Security
  • Installing Windows XP Professional
  • Implementing and Conducting Administration of Resources
  • Implementing, Managing, Monitoring, and Troubleshooting Hardware Devices and Drivers

Examen 70-270

Het 70-270 examen staat voor Installing, Configuring, and Administering MS Windows XP Professional. Om te slagen voor het 70-270 Installing, Configuring, and Administering MS Windows XP Professional examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-270 examen, dan is deze Microsoft Certified Professional (MCP) gecertificeerd en legt de IT Professional een basis voor:

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606