70-646 Pro Windows Server 2008, Server Administrator

formulier

Wil je snel carrière maken in de ICT, je 70-646 Pro certificering behalen en overige Microsoft opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Windows Server 2008, Server Administrator

Het 70-646 Pro certifcaat laat de vaardigheden en grondige technische kennis zien van de IT Professional aangaande server beheer van Windows Server 2008. Deze certificering bewijst dat de IT Professional over grondige technische kennis beschikt van de Windows Server 2008 server beheer.

Microsoft 70-646 Pro certificering

Het 60-646 Pro examen is geschikt voor IT Professionals die verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse management van de infrastructuur van Windows Server 2008 R2 servers. De IT Professional managed de infrastructuur en IT applicaties. Verder is de IT Professional verantwoordelijk voor de software distributie en updates. Het grootste deel van de server management taken doet de IT Professional middels Remote Desktop Server of andere tools.

Inhoud opleiding 70-646 Pro

Een goede kennis van de Engelse taal is handig, want de stof is in het Engels. Het examen voor het 70-646 Pro examen bestaat uit een aantal onderdelen. Hieronder staan deze onderdelen:

  • Monitoring and Maintaining Servers
  • Planning Application and Data Provisioning
  • Planning for Business Continuity and High Availability
  • Planning for Server Deployment
  • Planning for Server Management

70-646 Pro certficering

Om te slagen voor het 70-646 Pro: Windows Server 2008, Server Administrator examen, dient de IT Professional in totaal 1 examen te doen. Wanneer een IT Professional slaagt voor het 70-646 Pro examen, dan is deze als volgt gecertificeerd:
  • 70-646: Pro: Windows Server 2008, Server Administrator

Tevens legt het behalen van het 70-646 Pro examen de basis voor de volgende certificeringen, namelijk:

  • Microsoft Certified IT Professional (MCITP): Server Administrator

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606