VCP - VMWare Certified Professional

formulier

Behaal je VCP certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je VMWare VCP certificering behalen en opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

VMWare VCP Certificering

De VMware Certified Professional (VCP) certificering is de basis certificering van VMware. Met het behalen van de VCP certificering kan de IT Professional doorstuderen voor de VMware Certified Advanced Professional (VCAP) certificering.

VCP certifcering behalen

Om de VMware Certified Professional (VCP4) certificering te behalen is het raadzaam om de VMware vSphere 4: Install, configure & Manage training (VSICM) training te volgen. Na deze training kan de IT Professional hetvolgende examen doen om de VCP cetificering te behalen:

  • VCP-410 voor vSphere 4

Note: Indien de IT Professional reeds VCP gecertificeerd is, maar deze wilt upgraden dan dient deze de VMware vSphere: What’s New (VMWN) te volgen, waarna de IT Professional kan deelnemen aan het examen.

VCP certificering VMWare

Om de VCAP cetificering te behalen dient de IT professional het bovenstaande examen te behalen. Het is raadzaam om één of meer trainingen te volgen, alvorens het examen te doen.

Upgraden VCP certificering

Vanaf 31 januari 2010 is het VCP3 certificaat niet meer geldig. IT Professionals in het bezit van de VCP3 certificering dienen deze te upgraden naar VCP4. Dit kan door de training VMware vSphere: What’s New te volgen en vervolgens het VCP4 examen af te leggen.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606