VCP-DT - VMware Certified Professional 4 - Desktop

formulier

Behaal je VCP-DT certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je VCP-DT certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

VMWare VCP-DT Certificering

De VMware Certified Professional -Desktop (VCP-DT) certificering is de hoogste certificering van VMware op Desktop. Het examen is ideaal voor virtualisatie professionals die hun kennis willen testen en tonen met het installeren en configureren van een VMware View omgeving.

VCP certifcering behalen

Om deel te mogen nemen aan het VMware Certified Professional 4 - Desktop (VCP4-DT) examendient de IT Professional in het bezit te zijn van twee certificeringen. Dit zijn:

  • VCP: VMware Certified Professional
  • VCA-DT: VMware Certified Associate -Desktop

VCP certificering VMWare

Om de VMware Certified Professional -Desktop (VCP-DT) certificering te behalen dient de IT professional eerst bovenstaande examens te behalen.

 

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606