VCDX - VMware Certified Design Expert

formulier

Behaal je VCDX certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je VMWare VCDX certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

VMware Certified Design Expert

De VMware Certified Design Expert of VCDX is de hoogste en meest geavanceerde certificering van VMware.

Het VDCX programma is ontworpen voor ervaren IT Professionals die hun kennis willen testen en aantonen in de virtuele infrastructuur van VMWare. Het is alleen mogelijk om de VCDX certificering te behalen wanneer de IT'er in het bezit is van de VCP certificering.

Opleiding tot VCDX

De selecte groep die de VCDX certificering bezit bestaat uit zeer ervaren ontwerp architecten in VMware enterprise omgevingen. De VMWare VCDX certificering is alleen beschikbaar voor VMware Infrastructure 3, maar de verwachting is dat deze snel beschikbaar is op VMware vSphere 4. De opleiding tot VMware Certified Design Expert sluit goed aan bij architecten die betrokken zijn bij de uitrol van VMware Enterprise omgevingen. 

Voorbereiding VCDX certificering

Als voorbereiding op het VMware Certified Design Expert examen dient de IT professional over gedegen en diepgaande kennis te beschikken van VMWare technologie. Er zijn een aantal traingen die de IT Professional hierbij kunnen helpen, dit zijn: VMware Infrastructure 3:

  • Install & Configure
  • Deploy, Secure & Analayze
  • Design Patterns

Vereisten VMware Certified Design Expert

Om deel te kunnen nemen aan het VCDX examen dient de IT Professional in ieder geval in het bezit te zijn van de VCP certificering, maar dit is geen garantie dat de IT Professional ook echt op kan gaan voor het VCDX examen. Toelating tot het VCDX examen is namelijk alleen op uitnodiging. Via de VMWare website dient de IT Professional een Qualification Review in te vullen. De uitslag van deze review bepaalt of de IT Professional mag deelnemen aan het VCDX traject.

De stappen naar VCDX certificering

De VCDX certificering kan behaald worden indien de IT Professional de volgende 4 stappen: volbrengt:

  1. Behalen VMware Certified Professional (VCP) certficering
  2. Slagen voor het VMware Enterprise Administration examen
  3. Het VMware Design examen halen
  4. Schrijven van een VMware Infrastructure ontwerp en implementatieplan voor VMWare

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606