VCAP-DCD - VMware Certfied Advanced Professional - Datacenter Design

formulier

Behaal je VCAP-DCD certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je VCAP-DCD certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

VCAP-DCD VMware Certfied Advanced Professional - Datacenter Design

De VMware Certfied Advanced Professional - Datacenter Design ofwel VCAP-DCD is een vervolgcertificering, na het behalen van de VCP certificering. En slaat een brug van VCP naar VMware Certified Design Expert (VCDX).

Opleiding VCAP-DCD

Gedurende de opleiding leert de IT Professional over applicatie services en infrastructuur services, de relatie van deze services tot de virtuele infrastructuur, het ontwerpen van een vSphere 4 infrastructuur, de verschillende vSphere 4 componenten en datacenter design principes en methodieken.

VCAP-DCD certificering

De VMware Certfied Advanced Professional - Datacenter Design (VCAP-DCD) certificering toont aan dat de profrssional over gedegen en diepgaande kennis beschikt over het ontwerpen van de infrastructuur van vSphere4. Met het behalen van de VCAP-DCD certificering is de IT Professional dichter bij het behalen van de VCDX certificering.

Vereisten

Om deel te kunnen nemen aan het VCAP-DCD examen dient de IT Professional in het bezit te zijn van de VCP-4 certificering.

Vervolgopleiding

Indien de IT Professional reeds in het bezit is van de VCP en VCAP-DCA certificering, kan deze starten met de opleiding voor:

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606