VCAP-DCA - VMware Certfied Advanced Professional - Datacenter Administration

formulier

Behaal je VCAP-DCA certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je VCAP-DCA certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

VMware Certfied Advanced Professional - Datacenter Administration

De VMware Certified Advanced Professional - Datacenter Administration ofwel VCAP-DCA is een vervolgcertificering, na het behalen van de VCP certificering. En slaat een brug van VCP naar VMware Certified Design Expert (VCDX).

Opleiding VCAP-DCA

Gedurende de opleiding tot VMware Certified Advanced Professional - Datacenter Administration leert de IT Professional over technologiën van de VMWare producten, componenten binnen vSphere4, het werken in een vSphere4 infrastructuur en vSphere 4 te plannen, implementeren en beheren.

VCAP-DCA certificering

De VMware Certified Advanced Professional - Datacenter Administration (VCAP-DCA) certificering toont aan dat deze over gedegen en diepgaande kennis beschikt op het gebied van datacenter administration op vSphere4.

Vereisten VCAP-DCA

Om deel te kunnen nemen aan het VCAP-DCA examen dient de IT Professional in het bezit te zijn van de VCP-4 certificering.

Vervolgopleiding

Indien de IT Professional reeds in het bezit is van de VCP en VCAP-DCD certificering, kan deze starten met de opleiding voor:

Meer informatie?

Laat je terug bellen, of neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreekt graag de mogelijkheden met jou!

 

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606