NCE - Novell Certified Engineer

formulier

Behaal je NCE certificering bij JobfinityWil je snel carrière maken in de ICT, je NCE certificering behalen en overige opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Kies dan voor Jobfinity Detachering! Jobfinity heeft leuke, uitdagende projecten voor gemotiveerde ICT'ers die graag door willen groeien binnen de ICT!

 

IT Professionals in dienst bij Jobfinity studeren kosteloos. Elke medewerker stelt samen met een coach o.a. een  ICT opleidingstraject op, om de beoogde ICT certificaten te behalen. Studeren kan middels klassikale lessen, via e-learning, zelfstudie, etc. Kom snel langs bij Jobfinity IT Detachering om de mogelijkheden te bespreken.

Novell NCE Certificering

Sinds 2010 is de support voor NetWare gestopt, de opvolger is Open Enterprise Server (OES) dat gebaseerd is op een SUSE Linux Enterprise besturingssysteem. De Novell Certified Engineer (NCE) certificering is de volgende certificering na het behalen van de Novell Certified Administrator (NCA) van Novell. Voorheen heette deze certificering Certified Novell Engineer (CNE). Een IT Professional met de NCE certificering vezorgt de configuratie, planning en installatie van netwerken. Daarnaast is de IT Professional in staat om problemen op te lossen met netwerken.

NCE-ES

Enterprise Services (ES) is ontwikkeld ter bevordering van de migratie naar Linux in Novell Open Enterprise Server. De IT Professional met een NCE certificering beschikt over de technische kennis en vaardigheden om Novell Open Enterprise Server services te installeren, configureren en beheren op een Novell Open Enterprise Server 2 Linux server.

NCE certifcering behalen

Om de Novell Certified Engineer (NCE) certificering te behalen dient de IT Professional te slagen voor de volgende twee examens:

  • 50-719: Novell Certified Administrator - Enterprise Services (NCA-ES)
  • 50-709: Novell Certified Engineer - Enterprise Server (NCE-ES)
Note: Indien de IT Professional reeds NCA gecertificeerd is dan hoeft deze enkel het 50-709 examen te behalen.

NCE certificering Novell

Om de NCE cetificering te behalen dient de IT professional bovenstaande examens te behalen. Het is raadzaam om één of meer trainingen te volgen, alvorens het NCE examen te doen.

Meer informatie?

Laat je terug bellen, neem direct contact met ons op via 020-7370695 of per e-mail via [email protected]. Jobfinity IT Detachering bespreek graag de mogelijkheden met jou!

 

Vacature zoeken

Zoek in onze database naar een passende vacature.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op.
Marcel Goezinne
Marcel Goezinne
[email protected]
06 - 102 28 606